Από ποιες περιοχές της Π.Ε. Κοζάνης προέρχονται τα σημερινά 18 κρούσματα κορονοϊού – Θετικό κρούσμα σε εκπαιδευτικό στο 1ο νηπιαγωγείο της Αιανής



Δεκαοχτώ νέα κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης καταγράφονται και σήμερα, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα 13 εξ αυτών στο Δήμο Κοζάνης, 4 στο Δήμο Εορδαίας και 1 στο Δήμο Βοΐου. Τα υπόλοιπα 9 θετικά κρούσματα στον κορονοΐο στην Δυτική Μακεδονία, εντοπίζονται τα 3 στο Δήμο Καστοριάς, τα 2 στο Δήμο Άργους Ορεστικού, το 1 στο Δήμο Φλώρινας, τα 2 στο Δήμο Γρεβενών και το 1 στο Δήμο Δεσκάτης.

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό αναστέλλει την λειτουργία του μέχρι τις 21 Οκτωβρίου το 1ο νηπιαγωγείο της Αιανής, μετά τη διάγνωση θετικού κρούσματος σε εκπαιδευτικό. Ωστόσο μέχρι της 13 Οκτωβρίου αναστέλλουν την λειτουργία τους τα τμήματα Β1 και Β3 ανθρωπιστικών σπουδών στο 2ο Λύκειο Κοζάνης, μέχρι της 14 Οκτωβρίου 1 τμήμα του 4ου Εσπερινού Κοζάνης και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, στο 4ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης Γ1 Γενικής Παιδείας και Γ1 Θετικής Κατεύθυνσης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.