Ο Δ. Κοσμίδης για την επίσκεψη Μενδώνη στο Δήμο Βοΐου: «Ο κ. Ζευκλής μας έδειξε τον Δον Κιχωτισμό του, την αδιαφορία του για τον τόπο μας, την ανασφάλειά του και τα σύνδρομα που τον διακατέχουν»

Από την Στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση στην Αναγέννηση (με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στον Δήμο Βοίου)

Η χθεσινή ημέρα είχε μία ιδιαιτερότητα για τους πολίτες του Δήμου μας. Μας επισκέφθηκε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Μας τίμησε με την παρουσία της. Κάτι ανάλογο έπρεπε να πράξουμε και εμείς. Το πράξαμε όμως; Η απάντηση είναι όχι. Και αυτό γιατί ο Δήμαρχος μας για ακόμη μία φορά, ζώντας με της ερινύες του, απέφυγε προκλητικά να ενημερώσει τους επικεφαλής των παρατάξεων, το σύνολο των Δ.Σ. να είναι στην υποδοχή της Υπουργού. Ήθελε να είναι μόνος του, φοβήθηκε να μην του κλέψει κάποιος την πρωτοκαθεδρία, την δόξα…

Αυτές οι ενέργειες του Δημάρχου, είναι φθηνός λαϊκισμός και όχι Κοσμοπολιτισμός, κάτι που έχει ανάγκη ο Τόπος μας και η χώρα γενικότερα. Ο κ. Ζευκλής για πολλοστή φορά μας έδειξε τον Δον Κιχωτισμό του, την αδιαφορία του για τον τόπο μας, την ανασφάλεια – ες του και γενικά τα σύνδρομα που τον διακατέχουν. Κοινώς την προβληματική του εικόνα διαχρονικά που αποκαλύπτεται καθημερινά.

«Έχουν γνώσει όμως οι φύλακες» όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Τέλος ο Δήμαρχος του Δήμου Βοίου Χρήστος Ζευκλής χρήζει φροντιστηρίων, μαθημάτων πολιτικής. Είναι ξένος προς αυτά.

Το Γραφείο Τύπου Των Ενεργών Πολιτών Βοίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.