Διασχίζει τη χώρα το ψυχρό μέτωπο – Ισχυρά φαινόμενα στα βορειοανατολικά



Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 08/10 το ψυχρό μέτωπο που είναι υπεύθυνο για τη μεταβολή του καιρού, επηρεάζει τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και τα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Στη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί απεικονίζεται το μέτωπο στις 08:40 το πρωί της Πέμπτης, ενώ με κίτρινους αστερίσκους σημειώνονται οι περιοχές όπου εκδηλώνονται καταιγίδες. Στην εικόνα περιέχεται ο πίνακας με τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, για το υπόλοιπο τη ημέρας έντονα φαινόμενα θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους σε τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, επηρεάζοντας ενδεχομένως πρόσκαιρα και την Αττική.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.