Απάντηση του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας Δήμου Εορδαίας στην ανοιχτή επιστολή του Νέου Ωδείου ΠτολεμαΐδαςΔιαβάζοντας με έκπληξη την ανοιχτή επιστολή του ιδιοκτήτη του Νέου Ωδείου Πτολεμαΐδας, με την οποία κατηγορούνται ο καλλιτεχνικός διευθυντής και οι καθηγητές του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου για συκοφαντική δυσφήμηση του ιδίου, αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε στα όσα ανυπόστατα καταλογίζονται σε αυτήν.

Το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο υπηρετεί την τοπική κοινωνία επί σειρά ετών, έχοντας καταγράψει μία επιτυχημένη πορεία στο χρόνο και δεν λειτούργησε ποτέ ανταγωνιστικά προς τα ιδιωτικά μουσικά εκπαιδευτήρια της πόλης, σεβόμενο την τέχνη της μουσικής η οποία είναι ενιαία και δεν φέρει την προσωπική ταυτότητα κανενός.

Από πλευράς μας είμαστε βέβαιοι ότι κανείς από το καλλιτεχνικό, το διοικητικό και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου δεν προέβη σε καμία προσβλητική δήλωση ούτε σε κάποια πράξη δυσφημιστικού χαρακτήρα προς τον οιοδήποτε.

Σε κάθε περίπτωση όποιος θεωρεί ότι έγινε αποδέκτης κατηγοριών και συκοφαντικών σχολίων εις βάρος του, θα πρέπει να καταθέτει στις αρμόδιες αρχές τα στοιχεία που διαθέτει και όχι να αφήνει αόριστες κατηγορίες οι οποίες, από τη στιγμή που δεν συγκεκριμενοποιούνται, δεν μπορούν παρά να εκληφθούν ως «πέταγμα» λάσπης προς κάθε κατεύθυνση, με την μέθοδο του ανεμιστήρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.