Ανησυχία στην Κοζάνη από τα κρούσματα κορονοϊού – Νέα κρούσματα σε Αστυνομία, δικαστήρια, Πανεπιστήμιο – Εν αναμονή έκτακτων μέτρων



Έντονη είναι η ανησυχία των κατοίκων στο Δήμο Κοζάνης με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θετικών στον κορονοιό κρουσμάτων, να έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη. Αν και το «καμπανάκι» είχε χτυπήσει από τις προηγούμενες μέρες, η κατάσταση φαίνεται πλέον να εμπνέει μεγάλη ανησυχία για τον ΕΟΔΥ και τις υγειονομικές υπηρεσίες στην Π.Ε Κοζάνης και κυρίως στο Δήμο Κοζάνης όπου εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα. Μέχρι στιγμής 7 ειναι συνολικά τα επιβεβαιωμένα στο Αστυνομικό μέγαρο, 3 στα δικαστήρια, 1 εργαζόμενος στο Δήμο Σερβίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κρούσμα υπάρχει και στη γραμματεία του Πανεπιστημίου στην Κοζάνη.

Εν τω μεταξύ πληθαίνουν τα σχολικά τμήματα που αναστέλλουν την λειτουργία τους λόγω covid – 19. Αναλόγως των ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ για το αν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες, ενδέχεται να εξεταστεί και η λήψη έκτακτων περιοριστικών μέτρων.

ΕΡΤ Κοζάνης: Δέσποινα Αμαραντίδου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ανησυχία στην Κοζάνη από τα κρούσματα κορονοϊού – Νέα κρούσματα σε Αστυνομία, δικαστήρια, Πανεπιστήμιο – Εν αναμονή έκτακτων μέτρων

  1. Ουτε να σκεφτειτε να κλεισετε την Κοζανη. Αρκετη φτωχεια εχει πεση λογω των τσιπροκουληδων, δεν αντεχουμε κι αλλη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.