Έφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών προϊστάμενος των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Βοΐου Δημήτριος Χάτσιος – Ψήφισμα του Δ.Σ.



Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βοΐου συνήλθε εκτάκτως σήμερα 5η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του επί σειρά ετών υπαλλήλου και προΐσταμένου των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Δημητρίου Χάτσιου.

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος είπε:

Αποχαιρετάμε με απεριόριστο σεβασμό ένα δραστήριο, έντιμο και ικανό υπάλληλο. Έναν άνθρωπο που με ευγένεια, με υπευθυνότητα, με αίσθηση δικαίου, με αφοσίωση και σκληρή δουλειά συνέβαλε καθοριστικά και αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας

Έφυγε αφήνοντας ανεξίτηλη την σφραγίδα του στην Υπηρεσία με το ήθος, την ευσυνειδησία και τη συνέπειά του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου κ. Χρήστου Ζευκλή και τις τοποθετήσεις των επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων οι οποίοι εξέφρασαν τη βαθιά τους οδύνη και θλίψη για το θάνατο του εξαίρετου Δημήτρη, που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας,

Ψ Η Φ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α

Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής στην οικογένεια και στους συγγενείς του μεταστάντος.

Να παραστεί εκπρόσωπος του Δήμου Βοΐου στην εξόδιο ακολουθία.

Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια του εκλιπόντος και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βοΐου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.