Πτολεμαΐδα: Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Λευτέρη Λεσγίδη – Ψήφισμα του Δ.Σ. Εορδαίας

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για το θάνατο του Λευτέρη Λεσγίδη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα Λευτέρη Λεσγίδη που επί σειρά ετών διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος, ομόφωνα τα παρακάτω :

  1. Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.
  2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση.
  3. Αντί στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντος να διατεθεί ποσό το οποίο θα εξειδικευθεί από την οικονομική επιτροπή και θα διατεθεί στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ ΠΔΜ.
  4. Να παραστούν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.
  5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  6. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Λευτέρη Λεσγίδη.

Ο Λευτέρης Λεσγίδης κόσμησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα δημόσια πράγματα της Εορδαίας και του Νομού Κοζάνης με το ήθος και τη δράση του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Ν.Ε. Κοζάνης


Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη 

Βαθιά λυπημένη η κοινωνία της Πτολεμαΐδας, αποχαιρετά σήμερα το αγαπητό της μέλος, τον επιστήμονα και αγωνιστή των προβλημάτων και των προσδοκιών της.  

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Λευτέρη Λεσγίδη, που υπηρέτησε άξια, επί σειρά ετών, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.

Ας αναπαυθεί η ψυχή του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.