Κοζάνη: Αναστολή λειτουργίας τμημάτων σχολείων λόγω κορονοϊού



Την αναστολή λειτουργίας τριών τμημάτων, σε δύο σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού αποφάσισε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Πρόκειται για τα τμήματα της Γ1 Γενικής Παιδείας και της Γ1 Θετικής Παιδείας του 4ου Λυκείου Κοζάνης, καθώς επίσης και του Γ1 τμήματος του 3ου γυμνασίου Πτολεμαΐδας.

Σήμερα Δευτέρα προληπτικά είχε κλείσει το 4ο Λύκειο της Κοζάνης όπου έγιναν οι απαραίτητες απολυμάνσεις, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του εσπερινού ΕΠΑΛ, όπου επίσης υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα της covid-19.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης κατέχει πλέον τη «θλιβερή πρωτιά» στα επιβεβαιωμένα κρούσματα, σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς μέσα στον Οκτώβριο έχει το 83% των ατόμων που βρέθηκαν θετικά στο νέο ιό, ενώ από την έναρξη της πανδημίας το ποσοστό αυτό ανέρχεται πλέον στο 56%.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

3 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Αναστολή λειτουργίας τμημάτων σχολείων λόγω κορονοϊού

  1. .Οταν κλεινει ενα τμημα,οι εκπαιδευτικοι που διδασκουν στο συγκεκριμενο τμημα,συνεχιζουν να διδασκουν σε αλλα τμηματα;
    Η γινονται τεστ των διδασκοντων;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.