Παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου της Βιβλιοθήκης Κοζάνης ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυροφορίδης

Την επιστολή της παραίτησής του από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης παρέδωσε στον Δήμαρχο Κοζάνης ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξη του Κυριάκου Μιχαηλίδη Γιάννης Μυροφορίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτησή του 13 μήνες μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του είναι καθαρά επαγγελματικοί, λόγω της ενασχόλησής του με επαγγελματικές δραστηριότητες και εκτός Κοζάνης στο επόμενο διάστημα.

Η παραίτησή του αφορά τη θέση του Προέδρου της Βιβλιοθήκης, ενώ παραμένει δημοτικός σύμβουλος.

Η επιστολή παραίτησης:

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. 

Οι λόγοι που με οδήγησαν να πάρω αυτή την απόφαση είναι ξεκάθαρα επαγγελματικοί. Η ενασχόλησή μου με επαγγελματικές δραστηριότητες και εκτός Κοζάνης στο προσεχές μέλλον, καθιστούν αδύνατη την καθημερινή μου ενασχόληση με τα καθήκοντα του Προέδρου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, θέσης που απαιτείται η συνεχής παρουσία, όπως άλλωστε έπραξα από την πρώτη στιγμή έως τώρα. 

Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική τη θέση του Προέδρου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης θέση για την οποία επιλέχθηκα από τη Δημοτική Αρχή και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα καθώς και τον επικεφαλής της Παράταξης στην οποία ανήκω, κ. Κυριάκο Μιχαηλίδη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να δώσω στο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και στο προσωπικό της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε κατά τους 13 μήνες της Προεδρίας μου, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που προέκυπταν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, συμβάλλοντας ο καθένας από τη θέση του στην σπουδαία δουλειά που γίνεται στη Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στον μέγιστο βαθμό.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που παράγεται μέσα από την Βιβλιοθήκη Κοζάνης και στον επόμενο Πρόεδρο που θα αναλάβει αυτή τη θέση ευθύνης, δηλώνοντας παρών, στο βαθμό που μπορώ να συμβάλω, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Με τιμή, 

Γιάννης Μυροφορίδης

Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.