Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κοζάνης: Τρία νέα οχήματα ενισχύουν τη λειτουργία του συσσιτίου

Με τρία νέα καινούρια και σύγχρονα οχήματα εφοδιάστηκε ο στόλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας του Δήμου Κοζάνης. Τα νέα οχήματα έρχονται να καλύψουν τις αυξημένες επιχειρησιακές ανάγκες της υπηρεσίας, λόγω της διεύρυνσης των απαιτήσεων του Συσσιτίου του Δήμου Κοζάνης.

Αναλυτικότερα, το Συσσίτιο καλύπτει πλέον όλο το εύρος του Δήμου, καθώς από την 1η Ιουνίου 2020 εκτός από την Δημοτική Ενότητα Κοζάνης, τροφοδοτούνται με συσσίτιο και οι Δημοτικές Ενότητες Ελίμειας, Ελλησπόντου, Υψηλάντη και Αιανής. Οι μερίδες φαγητού που διανέμονται καθημερινά στο πλαίσιο της λειτουργίας του ανέρχονται σε διακόσιες.

Οι προαναφερθείσες ανάγκες καλύπτονται μέσω της ανανέωσης του στόλου της επιχείρησης με τρία καινούρια και σύγχρονα αυτοκίνητα, δύο εκ των οποίων για τη στελέχωση και τη διανομή του Συσσιτίου και ένα για τις επιχειρησιακές ανάγκες.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κοζάνης: Τρία νέα οχήματα ενισχύουν τη λειτουργία του συσσιτίου

  1. Τα τρόφιμα που λέγανε ότι δίνανε…αλλά δε δίνανε …τα βρήκανε τελικά σε ποιανου τσέπη πήγανε…η Ομερτά ..κοκουλοστα να μην κρυώσουν …ήθελα να ξερά αυτοί οι αντιδήμαρχοι…τις αντιπολίτευσης…θα ζητήσουμε ξανά ψήφο..η θα κατέβουν όλοι μια παρέα με το μαλουτα…άμα πάρεις δημόσιο θώκο..πως στρογγυλεύει τις γωνίες….τελικά το 80% επί της αξίας του νερού μέχρι πότε θα φανεί τα μοσχοαναθρεμενα τις δευακ ??παγκόσμιο προνόμιο να πληρώνεις 80% και διπλό ΦΠΑ..είναι αλήθεια..ότι δευακ Πτολεμαϊδας μειωσε λόγο κορωνοιο 40% τις χρεώσεις…εδώ κοζαναρα όλε τα μουστάκια για να κλείσετε το νερό στον κοσμακη δίνουνε και περνούμε..εν μέσω κρίσης και κορωνοιου που έχει αφήσει τριπλάσια ύφεση με σχέση το 2014

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.