Ανησυχία στο νοσοκομείο Φλώρινας από κρούσμα covid-19 σε εργαζόμενο



Ανησυχία στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Φλώρινας έχει προκαλέσει η είδηση για κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου προκειμένου να επιληφθεί του θέματος, αφού υπήρξαν αναφορές ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δεν ελάμβανε μέτρα προστασίας. Πάντως σε επικοινωνία της ΕΡΤ Φλώρινας με το διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Μπογιατζίδη για το περιστατικό, μας ενημέρωσε ότι ο ίδιος δεν έχει μέχρι στιγμής τέτοια καταγγελία για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου εργαζόμενους από τη διοίκηση του νοσοκομείου ή από τους εκπροσώπους των εργαζομένων, επισημαίνοντας ότι για αυτά τα θέματα την αρμοδιότητα την έχει η Διοίκηση του εκάστοτε νοσοκομείου.

Η Διοίκηση έλαβε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και ήδη έχει προχωρήσει στην ιχνηλάτηση των επαφών του εργαζομένου, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Θωμαή Αδάμου για την ΕΡΤ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.