Δράσεις και εκλογές του συλλόγου αεροσφαίρισης Κοζάνης «Ωμέγα» για τη νέα σεζόν

Ύστερα από μια ήσυχη χρονιά λόγω πανδημίας ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης μπήκε σε τροχιά κανονικότητας.

Ύστερα από εκλογική διαδικασία,προέκυψε το νέο ΔΣ με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Λιούφη,γραμματέα τον Παύλο Ροδίτη,ταμία τον Δημήτρη Γκουλιώνη,αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Κοκκαλιάρη,έφορο αθλητισμού τον Χάρη Νένο,υπεύθυνο δημ.σχέσεων τον Κωνσταντίνο Αλεξάκη και τέλος υπεύθυνο του τμήματος Εορδαίας τον Μανώλη Κρητικό.

Αμέσως μετά τις αρχαιρεσίες το ΔΣ επισκέφθηκε τον δήμαρχο Κοζάνης κ.Λάζαρο Μαλούτα προκειμένου να επικαιροποιήσει την ήδη άριστη συνεργασία που έχει ο σύλλογος με την δημοτική αρχή.

Να τονιστεί εδώ πως ο δήμος Κοζάνης στέκεται αρωγός σε κάθε διοργάνωση του Συλλόγου Ωμέγα με εξαιρετικά αποτελέσματα στο πανελλήνιο αεροσφαιριστικό γίγνεσθαι.

Παρουσιάστηκαν στην δήμαρχο τα σχέδια της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά,ο σχεδιασμός μεγάλου θεματικού αγώνα αεροσφαίρισης καθώς και τα νέα μέλη που απαρτίζουν για πρώτη φορά το ΔΣ.

Αμέσως μετά,αντιπροσωπεία του συλλόγου μετέβη στον πρώτο μεγάλο 24ωρο αγώνα αεροσφαίρισης στο Φήκη Τρικάλων,όπου τα μέλη του συλλόγου ξεχώρισαν ανάμεσα σε πολλές ομάδες και συλλόγους που συμμετείχαν σημειώνοντας,ειδικά στο πρώτο σκέλος,εξαιρετική επίδοση.

Να σημειωθεί εδώ ότι η φύση της αεροσφαίρισης προάγει την διατήρηση αποστάσεων μεταξύ των αγωνιζομενων και πάντα πριν τον αγώνα διατηρούνται κατά την μέτρηση των αεροβόλων όλα τα μέτρα ασφάλειας και αποφυγής μετάδοσης COVID19.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.