Χαρούμενα δακτυλικά αποτυπώματα από μαθητές και γονείς στο 12ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης



Όταν οι μεγάλοι δείχνουν το δρόμο της δημιουργικότητας στα παιδιά, το  αποτέλεσμα πάντα είναι κάτι περισσότερο από όμορφο.

Στο 12ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης μέχρι πρότινος, υπήρχαν ύβρεις και βωμολοχίες στους τοίχους από άγνωστους, που δεν δίστασαν να αμαυρώσουν τους τοίχους κτιρίου που φιλοξενούνται ανήλικα παιδιά.

Οι γονείς και  ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δεν έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα και ανέλαβαν δράση, προκειμένου να δώσουν στο 12ο Νηπιαγωγείο τον χαρακτήρα που του αξίζει, αυτό της παιδικής πνοής.

Γονείς, παιδιά αλλά και κάτοικοι της περιοχής, γέμισαν τους τοίχους με όμορφες ζωγραφιές, ενώ η δημιουργικότητα των παιδιών άφησε τα αποτυπώματα τους με χαριτωμένες παλάμες.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Αν ο καθένας από μας, σε ότι άσχημο συμβαίνει γύρω μας παρεμβαίνει θετικά και όχι αρνητικά, τότε σίγουρα το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι για όλους καλύτερο.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.