Ανατρεπτικά hot fashion trends για την casual γυναίκα



Τα απαραίτητα passepartout ρούχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της είναι γνωστά. Με το μαύρο και το λευκό να θεωρούνται βάση πλέον για πολλά σετ, τα μονόχρωμα τζιν να είναι πρώτη επιλογή, το μαύρο φόρεμα να γίνεται σανίδα σωτηρίας όταν η περίσταση το απαιτεί ακολουθούνται συγκεκριμένες πεπατημένες για σίγουρη κομψότητα.

Τι γίνεται όμως όταν έρχονται μεγάλα brands να μας υποδείξουν την υιοθέτηση ενός ξεχωριστού στυλ που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα; Παρακάτω σας προτείνουμε γυναικεία παντελόνια, πουλόβερ και γυναικείες ζακέτες με ιδιαίτερα σχέδια και τρουκς που θα πάνε το στυλ σας ένα βήμα πιο πέρα, αξιοποιώντας classic ρούχα με διαφορετική δυναμική!

Ζακέτα animal print με γούνα στο γιακά

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίες για να σετάρετε να ρούχα σας. Όταν ένα κομμάτι, όπως αυτή η ζακέτα είναι πολύ ιδιαίτερη, συνοδεύεται με ένα μονοχρωματικό σύνολο, πολύ εύκολα και κομψά. H Guess ζακέτα με αποσπώμενη γούνα και animal print σε όλο το μήκος και πλάτος της, αποτελεί ένα ισχυρό contrast για να σπάσετε το total black.

Πουλόβερ Ralph Lauren… από το 1991

Το αρκουδάκι αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα μοτίβα του brand, που το 1991 είχε κάνει μεγάλη επιτυχία. Αναμφισβήτητα το χαριτωμένο αρκουδάκι αποτελεί την πιο cute συλλογή της Ralph Lauren με πολλούς celebrities να σπεύδουν να το αγοράσουν. Εσείς; Σας προτείνουμε το βυσιννί πλεκτό ππου θα βρείτε εδώ μισοτιμής. 

Tommy Hilfiger τζιν με κόκκινη ρίγα

Κόκκινο και μπλε, αγαπημένα χρώματα της Tommy Hilfiger! Πως θα μπορούσαν να μην συνδυαστούν στο πιο πολυφορεμένο item που είναι το τζιν; Επιλέξτε ένα από τα πιο επώνυμα γυναικεία τζιν και συνδυάστε το με τις γόβες σας, τα sneakers σας, το πουκάμισο ή το απλό t-shirt!

Περισσότερες γυναικείες μπλούζες, ζακέτες και παντελόνια, στο website Eponyma Rouxa by Status. Δεκτές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2105546078.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.