Ολοκληρωμένα ανδρικά outfits για το φθινόπωρο και τον χειμώνα!



Οι 3GUYS σας δίνουν πολύτιμες συμβουλές για την φετινή φθινοπωρινή – χειμερινή σεζόν με outfits τα οποία θα σας εμπνεύσουν και θα σας υποδείξουν κομψούς τρόπους να είστε άνετοι όλη μέρα όποιες κι αν είναι οι υποχρεώσεις σας. Μπορείτε να αγοράσετε online επιτόπου τα κομμάτια που σας εκφράζουν, με ένα κλικ και δωρεάν μεταφορικά, για αγορές άνω των 30€!

Δερμάτινο jacket

Ανάμεσα στα ανδρικά μπουφάν, υπάρχει πολύ ψηλά στη λίστα το δερμάτινο τζάκετ, τύπου biker, από δερματίνη, το οποίο είναι σαφώς πιο οικονομικό από το αυθεντικό δέρμα, ωστόσο οι διαφορές είναι ελάχιστες και προσθέτει το ίδιο wild στυλ που ταιριάζει με κάθε σας smart casual ρούχο. 

Πλεκτή ζακέτα στο ύψος των γλουτών

Αγαπήθηκε ήδη από την περσινή σεζόν και έρχεται και φέτος να προσθέσει στυλ στις εμφανίσεις σας. Η ανδρική πλεκτή ζακέτα σε άνετη γραμμή από πλεκτό ύφασμα μπορεί να φορεθεί με άπειρους συνδυασμούς. Όσοι ακόμα δεν δοκιμάσετε το μακρύ μοτίβο, σας προτείνουμε να βγείτε έξω από το συνηθισμένο πλαίσιο που κινείστε στυλιστικά και να δοκιμάστε αυτό το μακρύ πλεκτό!

Denim πουκάμισο

Αποτελεί πλέον διαχρονικό κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας και μαζί με το τζιν παντελόνι αποτελούν τα all time classic κάθε σεζόν! 

To τζιν πουκάμισο μπορείτε να το βρείτε σε πολλές αποχρώσεις. Οι 3GUYS προτείνουν το Angus, που θα βρείτε εδώ για τις καθημερινές και τις πιο επίσημες περιστάσεις. Συνδυάζεται πανεύκολα με το chinos, το μαύρο παντελόνι ή το τζιν στην ίδια περίπου απόχρωση. 

Τολμήστε να φορέσετε ένα smart casual σακάκι με το τζιν πουκάμισο και το παντελόνι σας, διαμορφώνοντας ένα formal ντύσιμο που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. 

Περισσότερα μοντέρνα ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά μπουφάν και ανδρικά πλεκτά, θα βρείτε μέσα από την μεγάλη και την ανανεωμένη φθινοπωρινή συλλογή μέσα από το 3guys.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.