10 χρόνια KOZANILIFE.GR, συνεχίζουμε δυναμικά μαζί…



10 χρόνια λειτουργίας κλείνει σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 το KOZANILIFE.GR.

Με τη στήριξη των αναγνωστών αλλά και των επιχειρήσεων και με γνώμονα τη διαφοροποίηση στο περιεχόμενο και τις μορφές διαφήμισης/προώθησης προς τις επιχειρήσεις, καταφέραμε να φτάσουμε την αναγνωρισιμότητα του KOZANILIFE.GR ψηλά και συνεχίζουμε.

Οι συνεχείς συνεργασίες με ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων καναλιών Πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς και η συμμετοχή του KOZANILIFE.GR σε ενημερωτικά δίκτυα ενημέρωσης με κεντρικές ιστοσελίδες της Ελλάδας είναι η επιβράβευση μιας συνεχούς προσπάθειας που στόχο έχει την αντικειμενική και έγκαιρη ενημέρωση.

Χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, εκατοντάδες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα αλλά και συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες, κατατάσσουν το KOZANILIFE.GR στις υψηλότερες θέσεις δημοφιλίας ενημερωτικών ιστοσελίδων στη Βόρεια Ελλάδα, τοποθετώντας το σε μια εξαιρετική θέση αναγνωρισιμότητας στο Ελληνικό Διαδίκτυο.

Με τον πήχη σε όλους τους τομείς να βρίσκεται πολύ ψηλά, οι στόχοι του KOZANILIFE.GR συνεχίζουν να είναι:

-Αντικειμενική και έγκαιρη ενημέρωση
-Ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων
-Δυναμική προώθηση των επιχειρήσεων με καινοτόμες μορφές διαφήμισης

10 χρόνια KOZANILIFE.GR, συνεχίζουμε δυναμικά μαζί.

Η Συντακτική Ομάδα του KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.