Φλώρινα: Βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του πάνω από 2 κιλά αφορολόγητος καπνός και 300 πακέτα τσιγάρα



Συνελήφθη χθες (29-09-2020) το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 39χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί σε Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 39χρονο, όπως και κατόπιν έρευνας στην οικία του στην Φλώρινα, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή του:

-300- πακέτα τσιγάρων,
-80- συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους -2- κιλών και -100- γραμμαρίων και
-145- γραμμάρια καπνού, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο προς προσδιορισμό αναλογούντων δασμών.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.