Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ: «Στο ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Κοζάνης οι ασφαλισμένοι για να πάρουν προσυνταξιοδοτική βεβαίωση από 6 μήνες που περίμεναν τώρα θέλουν 1 χρόνο»

Για να βγεί κανείς σε σύνταξη πρέπει να πάρει προσυνταξιοδοτική βεβαίωση από το ΙΚΑ – ΕΦΚΑ. Πριν από λίγο καιρό τα ένσημα κάθε νομού της Δυτικής Μακεδονίας καταμετρούνταν στα τοπικά υποκαταστήματα του ΙΚΑ – ΕΦΚΑ. Στο υποκατάστημα της Κοζάνης 4 άτομα καταμετρούσαν τα ένσημα. Με Απόφαση του ΕΦΚΑ καταμετρήσεις γίνονται μόνο στην Κοζάνη για όλη την Δυτική Μακεδονία. Και από 4 άτομα που ήταν έμειναν 2 με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί ο χρόνος που απαιτείται για την εν λόγω καταμέτρηση.

Με αυτά τα δεδομένα το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την απορία του για τις διακηρύξεις της κυβέρνησης και του Υπουργού κ. Βρούτση περί επιτάχυνσης απονομής των συντάξεων και καλεί τους Βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας και τον Υπουργό Εργασίας να ενισχύσει το εν λόγω τμήμα αλλιώς οι διακηρύξεις θα μένουν κενό γράμμα όπως και τόσες άλλες.

Το Σωματείο μας διεκδικεί την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και την απόδοση ολόκληρων των αυξήσεων και στους συνταξιούχους πριν το Νόμο Κατρούγκαλου και όχι το 1/5 καθώς και την προσθήκη των υπερβαρέων σε χρόνια υπηρεσίας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.