Βανδαλισμοί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης – Στις αρχές του καλοκαιριού οι μαθητές είχαν καλλωπίσει την μπροστινή όψη του σχολείου

9ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης: Στις αρχές του καλοκαιριού το σχολείο μας άλλαξε πρόσωπο. Έγινε πιο χαρούμενο, πιο όμορφο, πιο δημιουργικό. Η Δασκάλα των καλλιτεχνικών μαζί με τους μικρούς μαθητές ζωγράφισαν την μπροστινή όψη του σχολείου μας. Έτσι στο πνεύμα αισθητικής και της ομαδικότητας τα παιδιά διδάχθηκαν και διασκέδασαν.

Όμως επιστρέφοντας σήμερα στο σχολείο μας μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι κάποιοι δε σεβάστηκαν το έργο και την προσπάθεια όλων μας.

2 σχόλια στο άρθρο “Βανδαλισμοί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης – Στις αρχές του καλοκαιριού οι μαθητές είχαν καλλωπίσει την μπροστινή όψη του σχολείου

  1. μα τι περίμεναν … αν μαθαιναν τα παιδια να μουτζουρώνουν τους τοιχους καποιοι αλλοι νομίζουν πως το κάνουν καλυτερα….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.