Η πρόταση της ημέρας: Κυριακάτικη βόλτα για καφέ, φαγητό ή ποτό στο Άλσος, στο πάρκο Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Κοζάνης



Η λιτή αισθητική του χώρου, η ποιότητα των υπηρεσιών του, η ποικιλία των ροφημάτων, τα τοπικά κρασιά, η μεγάλη ποικιλία σε μπύρες και οι χαμηλές τιμές, είναι μερικοί από τους λόγους που πρέπει να το επισκεφθείτε

Το Άλσος Wine Bar αποτελεί την απόλυτη πρόταση για την διασκέδαση σας.

Ο όμορφος και προσεγμένος χώρος στο «Άλσος» της Κοζάνης προσφέρεται για όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από νωρίς το πρωί για έναν απολαυστικό καφέ, ενώ τα μεσημέρια απαιτούν τσίπουρο ή μπύρα, συνοδευόμενα από κυρίως πιάτα, πίτσες, ζυμαρικά, ορεκτικά, εκλεκτούς μεζέδες, σαλάτες και κρύα σάντουιτς, που επιμελούνται οι Chef του μαγαζιού και κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Ένας πλήρως ανανεωμένος χώρος αναψυχής, μέσα στο καταπράσινο πάρκο, για εσάς και την παρέα σας.

Με την πιο elegant αισθητική που επιμελήθηκαν οι ειδικοί, το Άλσος Wine Bar είναι η απόλυτη πρόταση για τις εξόδους σας, σε συνδυασμό με τις lounge μουσικές του.

Το Άλσος Wine Bar, είναι πλέον σημείο αναφοράς στη διασκέδαση σας.

Θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως αργά το βράδυ, στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Κοζάνης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461042060

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.