Το 1-2 έκαναν ο φοιτητής στην Κοζάνη Γρηγόρης Τσαλαφούτας και ο Κοζανίτης Χρήστος Λουμπουτσκός στο enduro



Φωτογραφία: Enduro Greek Series

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε αγώνας Enduro ορεινής ποδηλασίας στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, που αποτελούσε μάλιστα προκριματικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο enduro, δίνοντας έτσι του πολύτιμους βαθμούς.

Ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό άθλημα ορεινής ποδηλασίας που συνδυάζει αντοχή, τεχνική οδήγηση, δύναμη, κριτική ικανότητα και φυσικά πολύ καλή φυσική κατάσταση , καθώς ο αγώνας αποτελούνταν από 4 ειδικές διαδρομές 23 χιλιομέτρων και 1100μ θετικής υψομετρικής .

Το 1-2 κατάφεραν να κάνουν ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας φοιτητής του τμήματος μηχανολόγων μηχανικών του Πανεπηστημίου Δυτικής Μακεδονίας και περσινός κυπελλούχος Ελλάδος Enduro 2019 κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία του Men-elite, και ο Χρήστος Λουμπουτσκός Κοζανίτης οδηγός motocross, διαπρέπει και στην ορεινή ποδηλασία Enduro καταφέρνοντας να κερδίσει την 2η θέση στην κατηγορία του Men πίσω μάλιστα από διεθνή αθλητή.

Φωτογραφία: Enduro Greek Series

Έπειτα από μία δύσκολη και περίεργη χρονιά λόγω covid-19 οι αθλητές μας προσπαθούν να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους.

Ο Γρηγόρης και ο Χρήστος έκαναν την πόλη μας περήφανη!

Συγχαρητήρια!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.