Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

Τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Δρ. Γρηγόριος Βάρρας, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού.

Στη συνάντηση που ακολούθησε συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού, τα οποία αφορούν τους αγρότες της περιοχής μας. Πιο συγκεκριμένα τέθηκαν θέματα για την άμεση και χωρίς καθυστερήσεις καταβολή των διαφόρων ενισχύσεων, καθώς και για την αρτιότερη πορεία των δηλώσεων του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ενισχύσεων (ΟΣΔΕ).

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, συμφώνησαν για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ του δήμου και του Οργανισμού, με σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους της Εορδαίας, μιας περιοχής στην οποία ο πρωτογενής τομέας αποτελεί έναν τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.