Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: Σύγκρουση αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Προύσης με Κωνσταντινουπόλεως – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου 2020 στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κινούνταν στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στην προσπάθεια του να ελέγξει εάν υπάρχει άλλο διερχόμενο όχημα λόγω της μειωμένης ορατότητας από σταθμευμένο αυτοκίνητο στο σημείο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο επί της οδού Προύσσης.

Στη συγκεκριμένη διασταύρωση σημειώνονται αρκετά ατυχήματα λόγω των σταθμευμένων αυτοκινήτων στο σημείο και της περιορισμένης ορατότητας των οδηγών που βγαίνουν από την οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Από τη σύγκρουση των οχημάτων σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα 2 αυτοκίνητα χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες.

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Κοζάνης για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την καταγραφή του συμβάντος.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

8 σχόλια στο άρθρο “Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: Σύγκρουση αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Προύσης με Κωνσταντινουπόλεως – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Επειδή ήμουν μπροστά στο όλο σκηνικό έχω να πω τα εξής: Για το τροχαίο δεν φέρει ευθύνη (ή φέρει τη μικρότερη) το αυτοκίνητο που έβγαινε από την Κωνσταντινουπόλεως γιατί δεν είχε καθόλου ορατότητα. Το αυτοκίνητο που ανέβαινε την Προύσσης κινούνταν με μεγαλύτερη ταχύτητα από την επιτρεπόμενη, αλλά δυστυχώς δεν είμαι ο αρμόδιος (αλλά ούτε μπορώ) να το αποδείξω. Τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει το πολύ κακώς (1 μέτρο από το πεζοδρόμιο) και παρανόμως (σε κίτρινο πλαίσιο) σταθμευμένο όχημα. Παρεμπιπτόντως η Τροχαία αφαίρεσε τις πινακίδες του και βεβαίωσε παράβαση. Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολο. Προτείνω πεζοδρόμηση της Κωνσταντινουπόλεως στο κομμάτι από Προύσσης έως Θερμοπυλών. Τα κινούμενα οχήματα απο Κωνσταντινουπόλεως προς 11ης Οκτωβρίου και Αριστοτέλους μπορουν να πηγαίνουν μέσω Προύσης – Νικομηδείας – Θερμοπυλών.

    1. Μάλλον είσαι κανένα παρτάλι οικολόγος ποδηλάτης ή περιπατητής,
      Τί είναι πιο εύκολο και πρακτικό??? Να πεζοδρομήσουμε μια οδό δημιουργώντας ένα κάρο προβλήματα στην κυκλοφορία ή να βάλουμε 2 παραβολικά κάτοπτρα????

      1. Χαχαχα!
        Παρτάλι ποδηλάτης!
        Ενώ για να μην είναι Παρτάλι θα πρέπει να είναι ο χοντρός που πάει για τσιγάρα με το αυτοκίνητο…
        Δεν παίζεστε εσείς οι παλαίμαχοι της ζωής.

  2. Δεν είναι μόνο αυτό το σημείο με μηδενική ορατότητα, αλλά και πολλά άλλα, γιατί κάποιοι μπετόβλακες παρκάρουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο στον οποίο βάζουν τους συμπολίτες τους. Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν και πρέπει να μπει ένα τέλος. Φτάνει πια, ως εδώ…

    1. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!Έχω χτυπήσει κι εγώ σ’αυτό το σημείο γιατί καποιος είχε παρκαρει τη ”τζιπάρα” του πάνω στη γωνία στο πεζοδρόμιο και η ορατότητσ ήταν μηδενική!Κι αφού δε γίνεται να έχουμε από ένα αστυνόμικό στο κατόπι μας,ας γίνουμε επιτέλους υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας!

      1. Λυπάμαι που χτυπήσατε, εξαιτίας της ανευθυνότητας ενός άλλου οδηγού, ελπίζω να είστε καλά.
        Και εγώ με τη σειρά μου θα συμφωνήσω ότι πρέπει να γίνουμε επιτέλους υπεύθυνοι.

  3. Εγώ θα πρότεινα να φαρδίνει το πεζοδρόμιο
    μόνο στη γωνία πάνω στην Προύσσης για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα εκεί στη γωνία…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.