Η πρώτη πτήση με Αερόστατο, πάνω από τα Γρεβενά – Δείτε το βίντεο



Tο μεσημέρι του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου του 2020, θα καταγραφεί ως η στιγμή (και μέρα) που πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση με Αερόστατο, πάνω από τα Γρεβενά.

Αυτό συνέβη με πρωτοβουλία του Ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου “Αχίλλειον” στα Γρεβενά, Γιώργου Νταγκούμα, ο οποίος ήταν μέσα στο “καλάθι” . Μαζί του, στην “παρθενική” αυτή πτήση, ο υπογράφων (Χρήστος Μίμης), ο “Ιπτάμενος” Μάκης Φαρμάκης αλλά και ο νεαρός Γιάννης Ζαμανάκος.

“Ηταν μια μοναδική εμπειρία που συστήνουμε στον καθένα να την ζήσει” ανέφερε ο κ.Νταγκούμας και κάλεσε όσους θέλουν να την βιώσουν να έρθουν σε επαφή μαζί του στο τηλέφωνο 6932 639 460.

Ηταν πράγματι μία ανεπανάληπτη βόλτα από ψηλά, όπου μπορέσαμε και θαυμάσαμε την όμορφη πόλη μας αλλά και τοπία, που δεν τα βλέπει κανείς με αυτό τον τρόπο, και που ξεκίνησε δίπλα από τα γήπεδα της ΕΠΣ Γρεβενών.

Δεκάδες ήταν οι συνδημότες μας που βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να θαυμάσουν το τεράστιο “μπαλόνι” που πραγματοποίησε μία πτήση περίπου 65 λεπτών και προσγειώθηκε λίγο έξω από την Κυρακαλή Γρεβενών, υπό τους χειρισμούς του έμπειρου πιλότου κ Παύλου ο οποίος “πετά” με Αερόστατο περισσότερα από 25 χρόνια…

Ήσυχη, ήρεμη και εντυπωσιακή πτήση που γράφει ιστορία. Επιχειρήστε την. Αξίζει.

Δείτε το βίντεο από το aetos-grevena.blogspot.com:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.