Παραδόθηκαν 4126 ατομικά δοχεία νερού στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



Ολοκληρώθηκε η διανομή των ατομικών δοχείων νερού/παγουριών στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κοζάνης, δωρεάς του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, 4.126 παγούρια παραδόθηκαν στους διευθυντές των σχολείων, ώστε να διανεμηθούν στους μαθητές, με στόχο την εκπαίδευση και εξοικείωση στην επαναχρησιμοποίηση υλικών στην καθημερινότητα και τη μείωση του περιβαλλοντικού́ αποτυπώματος. Επίσης, διανεμήθηκαν και μαντηλάκια για την απολύμανση των χεριών, τα οποία θα παραδοθούν στους μαθητές.

Το «παρών» στη διαδικασία έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κοζάνης, Νίκος Νικολάου, ο οποίος ανέφερε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ίδρυμα Λασκαρίδη για τη ευγενική προσφορά του, καθώς και στο funshop.gr και το car.gr, για τη δωρεά των μαντηλιών για την απολύμανση των χεριών. Τέτοιες πράξεις ζωής, πράξεις ανθρωπιάς, παίρνουν μεγαλύτερη αξία στη δύσκολη περίοδο που περνάμε.».

«Λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού covid-19 και προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διασπορά του ιού, το Υπουργείο Παιδείας προχώρησε στη διανομή ατομικών παγουριών στα δημοτικά σχολεία της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Κοζάνης διανέμει σε όλα τα δημοτικά της περιοχής τα ατομικά παγούρια», υπογράμμισε η Προϊσταμένη Τμήματος Παιδείας Δήμου Κοζάνης, Ελένη Σουρβά.

Δείτε το βίντεο:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παραδόθηκαν 4126 ατομικά δοχεία νερού στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Κοζάνης – Δείτε το βίντεο

  1. Η Κατάντια του Δήμου Κοζάνης να χρησιμοποιεί το κολυμβητήριο εκτός από κολυμβητήριο για αποθήκη,κέντρο διανομής, και εκλογικό γραφείο του μέλλοντος.
    Αίσχος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.