Κοζάνη: Το λαϊκό φροντιστήριο αλληλεγγύης ανοίγει τις πόρτες του για εγγραφές και είναι όλοι ευπρόσδεκτοι

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Η αβεβαιότητα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων παρά τις καθησυχαστικές φωνές είναι έκδηλη. Στα χρόνια κενά καθηγητών που καλύπτονται μονίμως με έκτακτους αναπληρωτές μέσα στη χρονιά έρχεται να προστεθεί η υγειονομική ανασφάλεια στο σχολείο αφού η ‘μόνη’ λύση είναι η χρήση μάσκας καθώς η κάλυψη του πληθυσμού με σύγχρονες δωρεάν ιατρικές δομές είναι στον 21ο αιώνα ‘ανέφικτη’. Παράλληλα οι λαϊκές οικογένειες της πόλης μας βλέπουν το εισόδημα τους να μειώνεται ή να εξαφανίζεται ολόκληρο και να μην μπορούν να σηκώσουν το βάρος για αγορά γνώσης από ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα. Η ανάγκη για ένα δωρεάν λαϊκό φροντιστήριο είναι πιο έκδηλη παρά ποτέ.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης προσπαθεί να την ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξέρουμε ότι αυτό δεν αποτελεί παρά προσωρινή λύση και δεν ξεχνάμε ότι πραγματική λύση μπορεί να δοθεί μόνο με την ολόπλευρη δημόσια και πραγματικά δωρεάν παιδεία που θα κλείσει το σχολείο εξεταστικό κέντρο και θα κάνει όλα τα φροντιστήρια περιττά. Παλεύουμε για αυτό αλλά συνάμα δε θέλουμε να μείνει πίσω κανένας μαθητής και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε.

Οι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου που θέλουν μια επιπλέον εκπαιδευτική στήριξη στην προσπάθεια τους καλό θα ήταν για την καλύτερη προετοιμασία να δηλώσουν συμμετοχή από σήμερα και μέχρι τις 24/9 για να παρακολουθούν μαθήματα στο λαϊκό φροντιστήριο. Δηλώσεις μπορούν να γίνουν και μετά την έναρξη των μαθημάτων.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6943969145 και 6989654972

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.