Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη από τους Βουλευτές Ν.Δ. Δυτικής Μακεδονίας για την αναδιάρθρωση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας



Συνάδελφοι μετά από επαφές που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας με τον Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Καστοριάς κ. Τζηκαλάγια Ζήση αλλά κ με τον Βουλευτή Ν.Δ Ν. Κοζάνης κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο οι οποίοι σε συνεργασία με τους υπόλοιπους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τις Δυτικής Μακεδονίας κατέθεσαν ερώτηση στην βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα Αναβάθμιση Πυροσβεστικών Σταθμών Δυτικής Μακεδονίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην ενέργεια αυτή και ιδιαίτερα τον Βουλευτή Ν. Καστοριάς κ. Τζηκαλάγια Ζήση που μετά την συνάντηση που είχε το Δ.Σ του σωματείου μας μαζί του κινήθηκε άμεσα και τον Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο του σωματείου μας κ. Καζαντζίδη Νικόλαο.

Με τιμή για το Δ.Σ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.