Η Γιάννα Αγγελοπούλου στην Κοζάνη – Θερμά λόγια για τις προτάσεις του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία – Φωτογραφίες



Την πόλη της Κοζάνης επισκέφθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Η πρόεδρος ξεναγήθηκε από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, στο Βιοκλιματικό Σχολείο στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας, το Δημαρχείο, την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, καθώς και την Τηλεθέρμανση Κοζάνης.

Η κ. Αγγελοπούλου δήλωσε εντυπωσιασμένη από τον πλούτο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τις προτάσεις του Δήμου Κοζάνης για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” εξήρε την ύπαρξη “συγκερασμού στις προτάσεις [του Δήμου Κοζάνης] που τιμούν το παρελθόν και αναδεικνύουν διαφορετικούς ανθρώπους”.

Κατά την επίσκεψή της στην Τηλεθέρμανση Κοζάνης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας, ενώ εντυπωσιάστηκε από τα περιβαλλοντικά οφέλη που αποδίδει η λειτουργία της.

7 σχόλια στο άρθρο “Η Γιάννα Αγγελοπούλου στην Κοζάνη – Θερμά λόγια για τις προτάσεις του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία – Φωτογραφίες

  1. Τα 31 πρόσωπα ποὺ συγκροτοῦν την Επιτροπή για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία είναι, σχεδὸν ὅλα, της ἐθνομηδενιστικῆς ἀντίληψης.

  2. Κάποιος είχε πει ω,ρε αυτοί θα αρπάξουν μέχρι και τα πόμολα από τις πόρτες..ένας άλλος είπε θα φάνε μέχρι και τα χαλίκια από τους δρόμους..μη το σκέφτεστε…και οι δύο δίκιο είχανε..τα κανάλια των Αθηνών ολιμερης τους γλυφουνε,αλλά μη ξεχνάς στο μεγάλο φαγοπότι πρώτη θέση ειναι ιδιοκτήτες τους,,ώρε που μπλέξαμε…φάγανε φάγανε η μάλλον ξαναφαγανε και ξανατρωνε…ααα και εσύ λαέ μα++&_€#ε μην ξεχνάς να φοβάστε τον κορωνοιο..όσο τρώνε τουλάχιστον

  3. Θερμα λογια λεει κι η θιαμ η παγωνα,καμια επενδυση στην περιοχη μπορει να κανει αυτη που εχει τις μασκες και τα χτενια;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.