Διακήρυξη δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτων στα αγροκτήματα Σπηλιά, Πύργοι, Πετρανά της Π.Ε. Κοζάνης για αγροτική χρήση



Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Γης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου Ν 4061/2012 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (www.pdm.gov.gr) οι Δημοπρασίες για την παραχώρηση για αγροτική χρήση ακινήτων, συνολικής έκτασης 143.127,986 m2, στα αγροκτήματα Πύργων, Σπηλιάς και Πετρανών.

Οι Δημοπρασίες θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στις ημερομηνίες 30/09/2020 για το αγρόκτημα Πετρανών και 01/10/2020 για τα αγροκτήματα Πύργων και Σπηλιάς και θα διενεργηθούν από την επιτροπή θεμάτων γης και επίλυσης διαφορών.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν οι διακηρύξεις δημοπρασιών που αφορούν στα αγροκτήματα Ανατολικό, Εξοχή, Τετράλοφος, Οκτώ σπίτια, Μελίσσια, Κήπος, και Άγιος Δημήτριος.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2461-3-51223 (κα.Ρεντούμη).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.