Το πρόγραμμα δραστηριότητας και περιοδειών της ΤΟ Κοζάνης της ΚΝΕ



Περιοδείες της Τομεακής Οργάνωσης Κοζάνης της ΚΝΕ με την Ανακοίνωση-Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ

Με την Ανακοίνωση-Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στο λαό για δράσεις μπροστά στις εξελίξεις προγραμματίζονται αυτήν την εβδομάδα περιοδείες της Τομεακής Οργάνωσης Κοζάνης της ΚΝΕ σε καφετέριες, εστιατόρια καθώς και Super Market ώστε να φτάσει σε όσο περισσότερους νέους το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τετάρτη 16/9 στις 11:00 π.μ., περιοδεία σε καφετέριες και εστιατόρια στο κέντρο της Κοζάνης με επικεφαλής τον Μιχάλη Τσακλίδη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Πέμπτη 17/9 στις 7:00 μ.μ., περιοδεία στις Φοιτητικές Εστίες Κοζάνης με επικεφαλής τον Νίκο Γαστεράτο , μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Πέμπτη 17/9 στις 5:00 μ.μ., περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης με επικεφαλής τον Μιχάλη Τσακλίδη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Πρόγραμμα δραστηριότητας της Τομεακής Οργάνωσης Κοζάνης της ΚΝΕ

Σε πολύμορφη δραστηριότητα για τον μήνα Σεπτέμβρη προχωρά η Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα συζήτησης των εξελίξεων σε μαθητές, φοιτητές και νέους ανέργους και εργαζόμενους.

Σάββατο 19/9, στις 8:00 μ.μ. στην Πλατεία Σκρ’κα, προβολή βίντεο και συζήτηση για τον Φασισμό, με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τετάρτη 23/9 στις 7:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Πλατείας Συντάγματος, εκδήλωση-συζήτηση για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά με τίτλο «… ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους… » με ομιλήτρια την Μαρία Αντωνακάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σάββατο 26/9, στις 7:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, «Άκου τι είπαν» για το σχολείο, παρουσίαση αποτελεσμάτων ερωτηματολογίου για μαθητές για το σημερινό σχολείο και το σχολείο που έχουμε ανάγκη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.