Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στον χώρο των ορυχείων της ΔΕΗ μνημόσυνο στους εργαζόμενους που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος



Ο αληθινός τάφος των νεκρών είναι οι ψυχές των ζωντανών

Με συγκίνηση, κατάνυξη αλλά και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες που δημιούργησε φέτος ο covid-19, τελέσθηκε σήμερα στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στον χώρο των ορυχείων, το μνημόσυνο που προγραμματίζει κάθε χρόνο το Σωματείο σε μία ελάχιστη ένδειξη τιμής προς τους συναδέλφους που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος. Προς τους ανθρώπους εκείνους που αψηφώντας τον κίνδυνο, έβαζαν πάνω από όλα την δουλειά τους και την αγάπη τους για αυτό που έκαναν.

Οι άνθρωποι που τιμήθηκαν σήμερα ήταν και παραμένουν ΗΡΩΕΣ που θα ζούνε πάντα στις ψυχές μας και θα αποτελούν λαμπρό παράδειγμα.

Στα 70 χρόνια δραστηριότητας της ΔΕΗ, δυστυχώς θρηνήσαμε πολλούς άδικους θανάτους. Χάσαμε, άδικα, πολλούς φίλους και βιώσαμε την απώλεια και τη θλίψη.

Σήμερα, παρά την επιβεβλημένη αναβολή του Πανελληνίου αγώνα δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη» που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη μνήμη των συναδέλφων, τελέσθηκε το μνημόσυνο για τους φίλους και συναδέλφους που θα ζούνε πάντα στις ψυχές μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.

Αθάνατοι !

Γραφείο Τύπου Σπάρτακου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.