Εβδομάδα συναντήσεων της Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού, Πουταχίδου Όλγα, με τους νέους διευθυντές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης

Σειρά συναντήσεων με τους νέους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,είχε η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού Πουταχίδου Όλγα. Στο επίκεντρο των συζητήσεων/ενημερώσεων η ετοιμότητα των σχολείων μας, λίγο πριν το πρώτο κουδούνι, σχετικά με την προμήθεια μασκών, τη διασφάλιση συστηματικής καθαριότητας, τη μεταφορά των μαθητών και την επάρκεια σε εκπαιδευτικό-εργαστηριακό εξοπλισμό.

Συνεχής θα είναι ο διάλογος με τους φορείς της εκπαίδευσης έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας μας.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς τηρώντας τα πρωτόκολλα υγείας και ασφαλείας.

Η Αντιπεριφερειάρχης θα παραβρεθεί στον αγιασμό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, στις 11:30 π.μ., στην οδό Πασσαλή 3.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.