Επίσκεψη επιτροπής της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Γραμματέα της στα γραφεία του Σπάρτακου



Επιζητώντας, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας τη συμβολή, το ενδιαφέρον, τη δραστηριότητα και τις πρωτοβουλίες των νέων ανθρώπων, ο Σπάρτακος, με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχθηκε στα γραφεία του επιτροπή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον Γραμματέα Νεολαίας του κόμματος κ. Σωτήρη Αλεξίου, τον υπεύθυνο νεολαίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Λαμπαδά Ευθύμιο και τον Γραμματέα της Π.Ε Κοζάνης κ. Πασσαλίδη Κώστα.

Εκτός από την ενημέρωση που έγινε γύρω από τα ενεργειακά ζητήματα και τις εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της απολιγνιτοποίησης, αναπτύχθηκε ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος με τις δύο πλευρές να συναινούν στο ότι η περιοχή χρειάζεται περισσότερο χρόνο ώστε η μετάβαση στη μετά λιγνίτη εποχή να μην είναι βίαιη, να μην είναι μία άδικη-δίκαιη μετάβαση, να μην δημιουργεί ρήξεις σε εργασιακό και κοινωνικό επίπεδο, να διασφαλίζει θέσεις εργασίας αλλά και να δημιουργεί νέα πεδία και αναπτυξιακές προοπτικές.

Στο βαθμό της παρέμβασης και επιρροής που μπορούν να ασκούν στα όργανα του κόμματος ώστε να διαμορφώνονται όσο το δυνατόν πιο σωστές πολιτικές και πρακτικές, το συνδικάτο ζήτησε από το κλιμάκιο της νεολαίας να μεταφέρει στην κεντρική επιτροπή τις θέσεις που αφορούν κυρίως στο μείζον θέμα της απολιγνιτοποίησης.

Με την πεποίθηση ότι το «νέο αίμα» μπορεί να αφουγκράζεται με διαφορετικά κριτήρια και διαφορετικούς ορίζοντες τις όποιες καταστάσεις, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στα νέα παιδιά και θα έχει, πάντα, την πόρτα του ανοιχτή για κάθε ένα από αυτά.

Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.