Περιοδεία κλιμακίου της Ελληνικής Λύσης με τον βουλευτή του κόμματος Αντώνη Μυλωνάκη στη Δυτική Μακεδονία – Δείτε το πρόγραμμα



Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος Αντώνη Μυλωνάκη, θα περιοδεύσει σε Γρεβενά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Φλώρινα.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020, στις 09:30, το κλιμάκιο του κόμματος θα είναι στο καφέ Τρία πεντάρια στα Γρεβενά, ενώ στις 12:00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη, υποψηφίους και σωματεία του Νομού Κοζάνης, στο ξενοδοχείο «ΑΛΙΑΚΜΩΝ».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Πτολεμαΐδα (στις 18:30 – στο ξενοδοχείο ΙΩΑΝΝΟΥ), όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής.

Το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου 2020 (στις 11:00) το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα είναι στην Φλώρινα, στο καφέ ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης θα βρεθεί στην Καστοριά (στις 17:00 – στο ξενοδοχείο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ), όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με στελέχη, υποψηφίους του κόμματος αλλά και ενώσεις επαγγελματιών της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Μυλωνάκης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Περιοδεία κλιμακίου της Ελληνικής Λύσης με τον βουλευτή του κόμματος Αντώνη Μυλωνάκη στη Δυτική Μακεδονία – Δείτε το πρόγραμμα

  1. Ελληνική Λύση

    Είναι γελοίο να εμπορεύεσαι την ΑΠΑΤΗ των δήθεν επιστολών του Χριστού.
    Είναι γελοίο να εμπορεύεσαι τον τρόμο της πανδημίας, πουλώντας «θεραπευτικές» αλοιφές!!!…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.