Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία in action for a better world «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο»



Η Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για τους 17 Βιώσιμους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών, Global Week to #Act4SDGs, καλεί για δράση όλους –ηγέτες, πολίτες, οργανώσεις και θεσμούς- να θέσουν τους Παγκόσμιους Στόχους, στο επίκεντρο των σχεδίων τους. Ειδικότερα, φέτος, λόγω της απειλής της παγκόσμιας πανδημίας, η διεθνής κοινότητα, έχει έναν ακόμα κοινό στόχο, την νίκη επί του COVID-19 που μας αγγίζει όλους και αφορά την υγεία μας, τις συνθήκες διαβίωσής μας, την ίδια την ελευθερία μας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία in action for a better world «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» η οποία θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Η πρωτοβουλία αυτή συνιστά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την προώθηση των 17 Παγκόσμιών Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στην ελληνική κοινωνία επιδιώκοντας την ενεργό συμμετοχή των Υπεύθυνων Οργανισμών -Επιχειρήσεων – Συλλόγων και των Ενεργών Πολιτών στην υιοθέτηση υπευθύνων πρακτικών που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των κοινωνιών του τόπου μας.

Με τη βεβαιότητα ότι η πρωτοβουλία in action συνάδει τόσο με τους εθνικούς, τοπικούς και προσωπικούς στόχους του καθένα μας, ως Υπεύθυνοι Οργανισμοί & Ενεργοί Πολίτες, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς και ενεργούς πολίτες να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις μέσω εθελοντικής αιμοδοσίας, χορηγιών, εθελοντικών καθαρισμών περιβάλλοντος καθώς και την συμπλήρωση και διανομή διαδικτυακού υλικού γνωστοποίησης των 17 Παγκόσμιων Βιώσιμων Στόχων με έμφαση στις Βιώσιμες Πόλεις και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.