Στοίχημα: Αγγλική σέντρα με αουτσάιντερ και over



Το απόγευμα η Καλέρα δεν έκανε τη δουλειά της, αλλά έκανε τη δική μας, αφού επιβεβαίωσε το over 1,5 γκολ στο 2-2 με την Κομπρεσάλ. Το βράδυ όμως χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στο Βιλφράνς-Κεβιγί, με το over να μην έρχεται ποτέ.

Σάββατο Εθνικών ομάδων σήμερα, αλλά και γεμάτο με ομάδες της Αγγλίας, αφού στο νησί η σεζόν αρχίζει με Λιγκ Καπ.

 

Προγνωστικά Uefa Nations League: Ο Μόντριτς και τα over

Στο πρώτο γκρουπ υπάρχει ο άσος διπλασιασμού της Πορτογαλίας. Σταθερά σοβαρή επί Σάντος, υποδέχεται μια Κροατία από την οποία θα απουσιάσουν ταυτόχρονα ο Μόντριτς και ο Ράκιτιτς. Επίσημο παιχνίδια χωρίς τον Μόντιτς οι Κροάτες έχουν να δώσουν από το 2016!

Στο Δανία-Βέλγιο έχουμε δύο φύσει επιθετικές ομάδες που μπορούν, σε μια νορμάλ μέρα τους, να φέρουν ένα άνετο over. Βοηθά και η επιλογή Χιούλμαντ για τον πάγκο της γηπεδούχου. Ο πρώην τεχνικός της Νόρτζελαντ είναι στο γκρουπ εκείνων που αγαπούν το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Με νέο προπονητή και η Κύπρος, τον Βέλγο Βάλεμ. Ερχεται από τη «μικρή» Εθνική του Βελγίου. Η δική μου εμπειρία «λέει» πως όταν ένας προπονητής περνά χρόνια με πιτσιρικάδες, δουλεύει πάνω στο ποδόσφαιρο περισσότερο από όσο στις τακτικές του. Οι Κύπριοι έτσι κι αλλιώς δεν έχουν αμυντική φιλοσοφία και στο εντός με τη ταλαντούχο Μαυροβούνιο κακώς το over φτάνει μέχρι και το 2.50.

Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αουτσάιντερ σε πρώτο πλάνο

Με τα Κύπελλα έχει αρχίσει εδώ και λίγες ημέρες η σεζόν στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Μας έδωσε ένα καλό ταμείο η Γουίμπλετον την Τρίτη, χάσαμε την Ντονκάστερ το περασμένο Σάββατο.

Σήμερα συνεχίζεται το Λιγκ Καπ και υπάρχουν περιπτώσεις που σηκώνουν συζήτηση.

Η πιο μεγάλη απόδοση που βάζω στην κουβέντα είναι το 6.00 της Κόλτσεστερ, στο εκτός με τη Ρέντινγκ. Η τελευταία γύρισε πρόσφατα από την Πορτογαλία, που έκανε μίνι προετοιμασία. Δεν είχε τον χρόνο να σχεδιάσει το σημερινό ματς, την ώρα που ούτως ή άλλως ο τεχνικός Παούνοβιτς έχει μια εβδομάδα όλη κι όλη στην ομάδα. Επιπρόσθετα σήμερα θα λείψουν οι δύο βασικοί επιθετικοί, Πούσκας (με την Εθνική) και Μεϊτέ (τιμωρημένος). Το αρνητικό στην υπόθεση είναι πως η όποια επιχειρηματολογία εξαντλείται στην κόντρα της Ρέντινγκ, αφού η Κόλτσεστερ δεν έχει κάτι τρανταχτό στο ρεπορτάζ της. Μια ομάδα Λιγκ 2 με ήρεμο, προς φτωχό, καλοκαίρι και άπειρο προπονητή.

Ακολουθεί το 5.00 της Νιούπορτ στην υποδοχή της Σουόνσι. Εδώ έχουμε Ουαλικό ντέρμπι, με τη μικρούλα Νιούπορτ να το προσέχει θεωρητικά περισσότερο. Θέλει αποτελέσματα που θα ανεβάσουν το status της συγκριτικά με Σουίντον αλλά και Κάρντιφ. Στην απέναντι πλευρά, η Σουίντον «έτρεξε» μέχρι τα play off μετά την καραντίνα και αυτό πήγε πιο πίσω την προετοιμασία της. Δεν αποκλείεται να μην πετύχει το 100% σήμερα. Κερασάκι στην τούρτα το γεγονός πως ο μάνατζερ της Νιούπορτ, Φλιν, ήταν στους υποψήφιους για τον πάγκο της Σουόνσι αλλά έχασε τη δουλειά από τον Κούπερ!

Καλό «κούμπωμα» έχουμε και στο Πλίμουθ-ΚΠΡ. Η γηπεδούχος με καλές χρονιές επί Λόου, ήρεμο καλοκαίρι, δίχως προβλήματα και σχεδιασμό που δείχνει να πατάει σε γερές βάσεις. Στην ΚΠΡ αποφάσισαν να εξασφαλίσουν πως από την πανδημία θα βγουν αλώβητοι, κάνοντας πωλήσεις που γεμίζουν τα ταμεία. Κάποια χρήματα θα φέρουν ίσως κάποιες μεταγραφές. Ακόμη όμως ενίσχυση δεν έχει έρθει, ενώ η μια αξιόλογη προσθήκη, ο φορ Ντάικς, είναι στην αποστολή της Εθνικής Σκωτίας.

Σε παιχνίδι με γκολ κρατάω το Γκρίσμπι-Μόρκαμ. Δύο ομάδες με επιθετικογενείς προπονητές, τον Χόλογουεϊ από τη μια και τον Ανταμς από την άλλη.

Προγνωστικά Βραζιλία: Παίρνει φόρα η Φλα

Στη Βραζιλία συνεχίζουν να παίζουν με αμείωτο ρυθμό. Με τέτοιες συνθήκες η φόρμα και η κούραση είναι καθοριστικοί παράγοντες στο παιχνίδι μας. Το ανέβασμα της Φλαμένγκο το σημείωσα και μεσοβδόμαδα, όταν έριξε πέντε στο εκτός με τη Μπαία. Πιστεύω θα φέρει και δεύτερο σερί over, απέναντι σε μια Φορταλέζα που δεν στήνει πούλμαν εκτός έδρας.

Περίπτωση για γκολ, στη Β’ κατηγορία, το Οπεράριο-Γκουαρανί. Δεύτερο ματς του νέου προπονητή στη φιλοξενούμενη, που ψάχνει εναγωνίως αποτέλεσμα. Η αίσθησή μου είναι πως μετά το εντός έδρας 1-1, θα ψάξει το τρίποντο εκτός. Η Οπεράριο κέρδισε με πειστικές εμφανίσεις τα τρία τελευταία εντός.

Είμαι υπέρ του άσου της Οέστε. Ενισχυμένη με νέες μεταγραφές, που δίνουν και περισσότερο βάθος στο rotation. Υποδέχεται μια Ζουβεντούδε που κάνει δεύτερο σερί ταξίδι σε διάστημα λιγότερο της εβδομάδας.

Προγνωστικά MLS: Με ξεκούραστους τους βασικούς

Και στο MLS το πρόγραμμα είναι βαρύ. Ετσι οι προπονητές αποφασίζουν συχνά πυκνά rotation στις ενδεκάδες τους. Μπορεί δηλαδή να επιλέξεις μια ομάδα και ξαφνικά να δεις αρκετούς βασικούς εκτός, η μία όψη του νομίσματος. Από την άλλη πλευρά, ξέροντας πότε έγινε το rotation έχεις στο… πιάτο και τη «φρέσκια».

Όπως τώρα το Ορλάντο, που άφησε βασικούς στον πάγκο μεσοβδόμαδα και θα τους ρίξει στη μάχη στην αποψινή υποδοχή της Ατλάντα. Η τελευταία δεν κερδίζει εδώ και δύο αγωνιστικές και… ζει τις τελευταίες στιγμές πριν την πώληση του σταρ της, Μαρτίνες.

Προγνωστικά Ασία: Φαβορί μετά το επτά στα επτά

Σε Ν. Κορέα και Κίνα δύο τιμές φαβορί. Στην πρώτη η Ποχάνγκ, την οποία ανέφερα και την περασμένη εβδομάδα. Ενισχύθηκε με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Σανγκιού, πήρε το πρώτο εντός και τώρα δίνει το δεύτερο στη σειρά. Απέναντι στη Νταεγού που δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.

Στη δεύτερη, το διπλό της Σιγιαζούνγκ. Στα χαρτιά διπλό, αφού όλα τα ματς γίνονται σε ίδια έδρα. Ερχεται από δύο καλές εμφανίσεις και τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία και βρίσκει μια Κινγκτντάο που έφαγε τρία στο πρώτο ματς χωρίς τον Αλεσαντρινί. Ο Γάλλος σταρ θα λείψει και πάλι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Στη Β’ Ιαπωνίας, η… αγαπημένη Γκιραβάνζ μετά από επτά συνεχόμενα over «έπεισε» τους μπουκ και δίνουν πλέον το ενδεχόμενο των τουλάχιστον τριών τερμάτων στα παιχνίδια της σε τιμές φαβορί! Και το Γκιραβάνζ-Κόφου και το Ζβέιγκεν-Ναγκασάκι είναι πιθανά παιχνίδια για γκολ, αμφότερα όμως δίχως τρομερή αξία στις τιμές.

Ασος φαβορί η Φουκουόκα. Τη Ρενόφα την κόντραρα και μεσοβδόμαδα. Δεν μου έκανε τη χάρη, σημειώνω όμως πως παίζει δεύτερο σερί εκτός έδρας σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.

Τέλος, ένα πιθανό Χ το Νιγκάτα-Ιβάτα. Δύο Ισπανοί στους πάγκους τους, παρόμοια φόρμα, έχει λογική η μοιρασιά.

To παιχνίδι μου

Δυάδα 

5/9 – 17:00  Γκρίσμπι-Μόρκαμ  Over  (1.92)

6/9 – 01:00 Οπεράριο-Γκουαρανί Over 2  (2.075)

Στη δυάδα απόδοσης 3,98 ποντάρισμα 11 μονάδες

 

Σύστημα 2-3 

5/9 – 12:00  Νιγκάτα-Ιβάτα Χ (3.30)

5/9 – 14:30  Πλίμουθ-ΚΠΡ 1 (3.30)

5/9 – 17:30 Νιούπορτ-Σουίντον 1dnb (3.50)

Από 4 μονάδες στις δυάδες και 1 στην τριάδα.

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1989 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 1989 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 24 μονάδες

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.