Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή



Στη συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Φωτεινή Αραμπατζή, παρουσία του Γενικού Διευθυντή Κτηνιατρικής κ. Αλεξανδρόπουλου Θωμά και συνεργάτη της Υπουργού, συζητήθηκαν τα ζητήματα που συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση με το Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου.

Ειδικότερα στο θέμα των νηματωδών παρασίτων στην πέρκα, για το οποίο έχει ήδη αρθεί η απαγόρευση ψαρέματος, διατυπώθηκε η επιστημονική άποψη ότι τα νηματώδη παράσιτα δεν έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία. Το πρόβλημα είναι κυρίως αισθητικό και ψυχολογικό.

Η συμβολή του Υπουργείου θα αποτυπωθεί με πρόγραμμα δειγματοληψιών που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες 10 ημέρες προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω το θέμα.

Η σύνταξη μελέτης ιχθυαποθεμάτων στη Λίμνη Πολυφύτου θα συμβάλει στην ορθολογική αξιοποίηση και στην αειφορία της.

Γραφείο Τύπου, Γιώργος Αμανατίδης
Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή

  1. Στις Σερρες υπαρχουν 4 βουλευτες της ν.δ. μαζι με την κυρια της φωτο!
    Ουτε ενα εργοστασιο δεν υπαρχει!υπηρχε μονο ενα εργοστασιο της ζαχαρης!εκλεισε και αυτο!η ανεργια στο φουλ στις Σερρες!κλεινουν συνεχεια μαγαζια!η αγροτια στεναζει!
    Και η κυρια θα μας λυσει και τα αγροτικα προβληματα της περιοχης;
    Υποκρισια!
    Και η τραγικη ειρωνεια!απο τους 4 βουλευτες,οι δυο ειναι υπουργοι!
    Ενας ο καραμανλης,ο αχρωμος και αοσμος και μια η Αραμπατζη,η οποια ηταν γυναικα του σερραιου υπουργου του Πασοκ,Μαγκριωτη,απο το Στρυμωνικο,χωριο εξω απο τις Σερρες!
    Και ενω ο νομος Σερρων ειναι απο τους τελευταιους και πιο φτωχους νομους της Ελλαδος,οι σερραιοι ψηφιζουν παραδοσικακα ν.δ,μονο και μονο επειδη απο σερρες,την πρωτη σερρων(κιουπκιοι),ηταν ο γερος καραμανλης!
    Ξερεις τι ειναι να μενεις στις Σερρες,εκει που γεννηθηκε ο “εθναρχης” και η ανεργια να πηγαινει με χιλια;η μονη επενδυση που εκανε ο αχιλλεας καραμανλης,ο πατερας του νυν υπουργου ,κωστα καραμανλη,ηταν τα ιπταμενα δελφινια,serres delphin,,τα οποια εκτελουσαν τα δρομολογια βολος- σκιαθος!ακουσον!ακουσον!μια επενδυση και αυτη οχι στην πολη των σερρων αλλα στον βολο!
    Μα ο βολος ειχε και εχει τον τουρισμο!
    Και ομως οι σερραιοι δαγκωτο ν.δ!
    Ας με λενε προεδρινα και ας ψοφω απο την πεινα!μαλλον απο δω βγηκε η παροιμια!
    Τελικα οι σερραιοι ειναι ωραιοι;
    Εζησα εκει 20 ολοκληρα χρονια και τα γνωριζω!
    Και τα καλοκαιρια επαιρνα το παραπανω δελφινι για να παω σκιαθο απο την πατριδα μου τον βολο!
    Γνωριζω και τις δυο πολεις τοσο καλα και συγκρινω!
    Η πολη των σερρων ενα μεγαλο χωριο και ο βολος η πατριδα μου απο τις πιο ομορφες πολεις του κοσμου!
    Υστερογραφο!!!
    Οι περισσοτεροι μαθητες μου στις σερρες,μια δουλεια κανουν με τα μηχανακια τους μεσα σε χιονια και βροχες και καυσωνα μεταφερουν καφεδες και πιτσες σε γραφεια και σπιτια!
    Και οι γονεις τους και οι παππουδες τους,παραδοσιακα ψηφιζουν ν.δ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.