Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ – Τι λέει ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή το δεύτερο κρούσμα COVID19 στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου θα ήθελα να απευθυνθώ προς όλους μας προκειμένου να τηρούμε κατά γράμμα τις οδηγίες τόσο της επιχείρησης όσο και του ΕΟΔΥ σε περιπτώσεις κρουσμάτων της πανδημίας.

Επειδή από τον συγκεκριμένο ιό μπορεί να νοσήσουμε οι περισσότεροι λόγω της ιδιαιτερότητάς του, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε υπεύθυνη στάση απέναντι στους συνανθρώπους μας πολύ δε περισσότερο στις περιπτώσεις όπου τα συμπτώματα του ιού είναι εμφανή και μάλιστα έντονα. Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε όλους τους συνανθρώπους μας, τους οικείους μας και τους συναδέλφους μας με τους οποίους μάλιστα έχουμε έρθει σε επαφή προκειμένου αυτοί με τη σειρά τους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουμε την υπέρ μετάδοση του φονικού ιού.

Η διαχείριση της περίπτωσης του τελευταίου εύχομαι κρούσματος στο Ορυχείο του Νότιου Πεδίου, χαρακτηρίζεται από πλήρη ανευθυνότητα.

Από την άλλη ο ΕΟΔΥ πρέπει να δρα αποτελεσματικότερα, διότι δεν είναι δυνατόν ένα επιβεβαιωμένο ή μάλλον επιβεβαιωμένο κρούσμα από την Παρασκευή 28 Αυγούστου αφού υπήρχε νοσηλεία στο νοσοκομείο με συμπτώματα, τουλάχιστον πνευμονίας, να ξεκινάει η ιχνηλάτησή του σήμερα Δευτέρα την 31 Αυγούστου και μάλιστα εντελώς τυχαία.

Αγαπητοί συνάδελφοι τηρούμε τα μέτρα και τις οδηγίες με θρησκευτική ευλάβεια!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.