Τηλεδιάσκεψη του Στάθη Κωνσταντινίδη με τη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δέσποινα Παπαδοπούλου – Συζήτηση για τη διατήρηση του Γυμνασίου Εράτυρας με την Παρασκευή Βρυζίδου

Ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, την Παρασκευή 28/8/2020 είχε τηλεδιάσκεψη με τη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου. Κατά τη συνεργασία τους, συζητήθηκε το θέμα της στελέχωσης των σχολικών μονάδων γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής με μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Οι νέοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή, η πρόσληψη αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ και η έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Γενική Παιδεία, θα συμβάλουν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Περαιτέρω, συζητήθηκε το ζήτημα της λειτουργίας του παραρτήματος του Γυμνασίου Γαλατινής στην Εράτυρα, για το οποίο ο Βουλευτής ενημέρωσε τη Διευθύντρια για τις παρεμβάσεις του και πλέον αναμένονται οι ενέργειες και αποφάσεις από τους αρμόδιους φορείς.

Τέλος, η κ. Παπαδοπούλου ενημέρωσε για τα ζητήματα που αφορούν στην ετοιμότητα των σχολικών μονάδων και στην ασφαλή λειτουργία τους τη νέα σχολική χρονιά.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Η Βουλευτής ΝΔ Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, συνεργάστηκε με τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Η συνεργασία αφορούσε ζητήματα ετοιμότητας των σχολικών μονάδων για την ασφαλή λειτουργία τους, ενόψει της έναρξης του διδακτικού έτους. Συζητήθηκε επίσης το θέμα της στελέχωσης των σχολικών μονάδων γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής, με μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.                               

Οι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή και η έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Γενική Παιδεία είναι ένα σημαντικό βήμα στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Η Π. Βρυζίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την θετική έκβαση που φαίνεται πως θα έχουν, οι από τριμήνου προσπάθειες της, για την διατήρηση του Γυμνασίου της Εράτυρας. Η κα Παπαδοπούλου τέλος, ενημέρωσε τη κα Βουλευτή για τις από πλευράς της ενέργειες, που θα ολοκληρώσουν την προσπάθεια.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.