Η αποτομή της τιμίας κεφαλής του Προδρόμου: Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στο Μητροπολιτικό Κάθισμα Νέας Νικόπολης Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Αυγούστου στο Μητροπολιτικό Κάθισμα Νέας Νικόπολης Κοζάνης, παραμονή της Ιεράς Πανήγυρης στη μνήμη της αποτομής της τιμίας κεφαλής του Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

Οι πιστοί ήταν λιγότεροι σε σχέση με άλλες χρονιές λόγω της πανδημίας στη χώρα και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας με τις απαραίτητες αποστάσεις.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

Σάκης Νάσιος για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η αποτομή της τιμίας κεφαλής του Προδρόμου: Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στο Μητροπολιτικό Κάθισμα Νέας Νικόπολης Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Πλούσια η λατρευτική σύναξη για τον ΕΣΠΕΡΙΝΌ.
    Ο σεβασμιότατος στην ομιλία του
    -Τόνισε το μεγαλείο της ορθόδοξης πίστης με έμφαση στην Υπεραγία Θεοτόκο, την Υπερμάχο Στρατηγό και στον τιμώμενο άγιο, για τον οποίο είπε ότι δεν χρειάζεται επαίνους, αρκεί η μαρτυρία ΕΚΕΙΝΟΥ (του Χριστού).
    -Ήλεγξε τον κακόδοξο Πάπα και Αμερικανούς, Ευρωπαίους και Μέρκελ (γερό χαστούκι) για τη στάση τους στο εθνικό θέμα.
    Ο λόγος του ωμός, καυστικός και πρωτίστως ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.