Με αλλαγές το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” στην Κοζάνη – Το πρόγραμμα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Πτολεμαΐδα



Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ.

Οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθούν μόνο το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, και δεν θα είναι διήμερο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Επιπλέον, όπως αναφέρεται σε προηγούμενη ανακοίνωση, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο πάρκινγκ του ΟΣΕ και όχι στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αναπροσαρμόζεται ως εξής:

– Πολιτική ομιλία από τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

– Συναυλία με τους Γιώργο Μιχαήλ και Δημήτρη Βαβλιάρα

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 21:00.

Στον χώρο θα υπάρχει βιβλιοπωλείο και έκθεση με τίτλο «Αυτός ο άδικος κόσμος πρέπει να αλλάξει!».

Πιο συγκεκριμένα για τις κεντρικές εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” στη Κοζάνη:

– Η πρόσβαση στους χώρους του Φεστιβάλ θα γίνεται ελεγχόμενα από περισσότερες εισόδους,

– Η είσοδος στον χώρο του Φεστιβάλ θα ξεκινήσει 1 ώρα νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος, στις 20:00, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.

– Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, ενώ θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

– Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο Φεστιβάλ θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ θα υπάρχουν και αντισηπτικά στο χώρο.

– Μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.


H Τομεακή Επιτροπή Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ της Πτολεμαΐδας ανακοινώνουν την προσαρμογή των εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” θα είναι …αλλιώς!

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ.

Οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Πτολεμαΐδα, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα πραγματοποιηθούν στις 2 Σεπτεμβρίου στο Πέτρινο Δημοτικό Σχολείο , με ομιλία από την Θεανώ Καπέτη μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει θεατρική παράσταση και συναυλίες από τοπικά ροκ και έντεχνα συγκροτήματα.

Πιο συγκεκριμένα για τις εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή:

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο Φεστιβάλ θα γίνεται θερμομέτρηση, ενώ θα υπάρχουν και αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις.

Μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

Καλούμε τη νεολαία, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους.

Να στείλει δυναμικό μήνυμα «οργανωμένης απειθαρχίας» στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!

Η νεολαία δε φιμώνεται! Φέτος απέδειξε ότι «…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή»! Με την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή τη φωνή αυτή θα τη δυναμώσουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του συστήματος, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!», θα ακουστεί δυνατά!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.