ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Μακεδονίας: «Η Κυβέρνηση στέλνει τον υφυπουργό Άμυνας στον Γράμμο να νομιμοποίηση τη σπορά των ηττημένων ναζί»



Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. έβγαλε άλλη μια φορά την «μάσκα» της . Σε πλήρη αρμονία με τους Νεοναζί της Χ.Α. και με τα υπολείμματα τους, στέλνει τον υφυπουργό Άμυνας Στεφανή στον Γράμμο να «νομιμοποίηση» τη σπορά των ηττημένων ναζί και του μετεμφυλιακού κράτους των δωσίλογων και συνεργατών τους.

Εκπροσωπεί και νομιμοποιεί τον στρατό του Βαν Φλίτ, «στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σου», το κράτος των δοσιλόγων συνεργατών των ναζί, τον «εθνικό στρατό» και όλο των αντικομουνιστικό συρφετό που θέλουν να τον επαναφέρουν με «σοβαρότητα».

Νομιμοποιεί το νεοναζισμό που ξορκίζει η ΕΕ με τις επιτηδευμένα ανιστόρητες «γιορτές» της, όταν εξισώνει τα SS με το λαό της Σοβιετικής Ένωσης που έληξε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μπαίνοντας νικητής επί του κτήνους, στο Βερολίνο.

Δεν είναι πρώτη φορά που στελέχη της ΝΔ και βουλευτές της, αγκαλιά με τους ναζί (π.χ Αντωνίου κλπ), η υποστηρικτές του μακελάρη Βαν Φλίτ στη Καστορία υπερασπίζοντας …το γκρεμισμένο άγαλμα του δηλώνουν στήριξη στις «γιορτές των νικητών» στον Γράμμο. Όλο και κάποιοι θα στείλουν χαιρετισμούς, κλείνοντας το μάτι στο ακροδεξιό εκλογικό ποίμνιο. Η ΝΔ κάνει ξανά επίσημη τη θέση της υπέρ της ακροδεξιάς εμφυλιακής παράδοσης στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενη στο αίτημα των πιο σκοτεινών κύκλων να «τιμήσει η επίσημη πολιτεία» τις γιορτές.

Η παρουσία του υφΕΘΑ Στεφανή στις ακροδεξιές γιορτές αποστράτων και συνοδοιπόρων των νεοναζί, δεν είναι τυχαία. Η κασέτα «τουρκική επιθετικότητα-εσωτερικός εχθρός» παίζει ξανά και ξανά το ίδιο. Εκτός από τη μόνιμη κυβερνητική ρητορεία περί εσωτερικού εχθρού και του κουνήματος του δαχτύλου στον πολίτη, πέρα από την επικοινωνιακή διαχείριση της ακροδεξιάς ψήφου που δεν αισθάνεται και πολύ… ΝΔ, τώρα που το ελληνικό κεφάλαιο κάνει δουλειές στη Βόρεια Μακεδονία, υπάρχει και η ανάγκη να ταυτιστεί ο «εθνικός στρατός» ως όργανο επιβολής της αστικής εξουσίας.

Άλλωστε, την ίδια ανοχή στη ΧΑ έδειχναν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στις επίσημες εκδηλώσεις, όταν παρακάθονταν δίπλα στους νεοναζί με δικαιολογία το πρωτόκολλο. Από τους δωσίλογους μέχρι τα τάγματα εφόδου και δολοφόνων, η ακροδεξιά είναι χρήσιμη διαχρονικά στην αστική εξουσία.

Η εποποιία των ανδρών και των γυναικών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, άντεξε μέχρι τέλους στις ναπάλμ των ΗΠΑ, στα ξερονήσια και στα εκτελεστικά αποσπάσματα του ελληνικού κράτους. Δεν είναι απλά μνήμη που στοιχειώνει και μουσείο αναμνήσεων και συναισθημάτων, αλλά είναι οδηγός για ένα άλλο, καλύτερο, ανθρώπινο μέλλον.

Πτώματα ακέφαλα χορεύανε τρελά και τρέχανε σα μεθυσμένα όταν βαρούσανε οι καμπάνες. / Τότε, θυμάσαι, που μου λες: Ετέλειωσεν ο πόλεμος!
Όμως ο Πόλεμος δεν τέλειωσεν ακόμα.
Γιατί κανένας πόλεμος δεν τέλειωσε ποτέ! (Μ. Αναγνωστάκης)

Ένα σχόλιο στο άρθρο “ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Μακεδονίας: «Η Κυβέρνηση στέλνει τον υφυπουργό Άμυνας στον Γράμμο να νομιμοποίηση τη σπορά των ηττημένων ναζί»

  1. Λιγα τα ψωμια τους

    - Edit

    Απαντήστε

    Τα βοριδακια τα τσεκουρατα και τα αδωνακια που πουλανε βιβλια του παττακουλη ειναι κλωναρακια των τοσοδοσιλογουλιδων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.