Μεγάλη αναστάτωση από καπνούς και έντονη μυρωδιά σε διαμέρισμα στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Αυγούστου στις 21:00 επί των οδών Ολύμπου και Καμβουνίων στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR ένοικος πολυκατοικίας στην οδό Καμβουνίων ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης για καπνούς και έντονη μυρωδιά σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας προκειμένου να διαπιστώσουν από που προέρχονται οι καπνοί και η έντονη οσμή, αφού οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου διαμερίσματος δεν βρισκόταν εντός της οικίας.

Αφού ελέγχθηκε ολόκληρος ο όροφος για πιθανή φωτιά και δε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο, στη συνέχεια η Αστυνομία κάλεσε τους ιδιοκτήτες προκειμένου να ελεγχθεί και το διαμέρισμα από το οποίο απουσίαζαν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πραγματοποιούνταν εργασίες, ενώ δε διαπιστώθηκε φωτιά, έπειτα από τον ενδελεχή έλεγχο των αρχών και στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μεγάλη αναστάτωση από καπνούς και έντονη μυρωδιά σε διαμέρισμα στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.