Στοίχημα: Τζουργκάρντεν – Γκέτεμποργκ Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά



Αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με τη Τζουργκάρντεν να υποδέχεται στην «Τέλε2 Αρένα» την Γκέτεμποργκ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 16:00, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε τις στοιχηματικες εταιριες με bonus εγγραφης στην Ελλάδα

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ: Αρκετά τα αρνητικά για την Τζουργκάρντεν ενόψει της αναμέτρησης με την Γκέτεμποργκ. Κουβαλάει αρκετή κούραση καθώς μόλις την Τετάρτη (19/8) έδωσε ματς για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Φερεντσβάρος, από την οποία ηττήθηκε με 2-0. Δεν έχει λοιπόν και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ελπίζει άμεσα να επιστρέψει στις επιτυχίες, συνεχίζοντας την καλή πορεία που κάνει στην Άλσβενσκαν. Προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ συνολικά μετρά τέσσερις στα πέντε τελευταία της ματς.

Στα «πιτς» ο Αμπράχαμσον (αμυντικός). Μάλλον εκτός ο Αϊντάρεβιτς (μέσος).

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ: Την επιστροφή της στις νίκες μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα επιδιώξει να πάρει η Γκέτεμποργκ. Στο προηγούμενο παιχνίδι της υπέστη την ήττα με 1-3 από τη Νόρκεπινγκ, συμπληρώνοντας τις 10 αγωνιστικές χωρίς θετικό αποτέλεσμα στην Άλσβενσκαν. Είχε την κατοχή με 56%, ενώ παρά τις 16 ευκαιρίες που είχε, ελάχιστες ήταν απειλητικές. Επτά γκολ έχει σημειώσει στα έξι τελευταία της ματς, με την ίδια να δέχεται έξι. Θα αντιμετωπίσει την Τζουργκάρντεν δίχως να την έχει κερδίσει στις οχτώ πιο πρόσφατες συναντήσεις τους εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο Σέντερ (επιθετικός).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Τζουργκάρντεν προέρχεται από παιχνίδι στην Ευρώπη, ωστόσο εντός συνόρων βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Απογοητευτική η Τζουργκάρντεν και δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα, επιλογή στο κουπόνι στοιχήματος opap live ο άσος με απόδοση 1.85. Δείτε τη novibet bonus.

Πηγή: Τζουργκάρντεν – Γκέτεμποργκ Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά Sentragoal

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.