Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ως ένδειξη αλληλεγγύης στο λαό του Λιβάνου από τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης και Οικοδόμων Κοζάνης



Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης και το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης συμμετέχουν στη πρωτοβουλία που έχει πάρει το ΠΑΜΕ για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ως μορφή αλληλεγγύης στον λαό του Λιβάνου .

Για μια ακόμη φορά ο λαός του Λιβάνου πληρώνει βαρύ φόρο αίματος, ενώ βρίσκεται στην δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Μετά τις φονικές εκρήξεις της Τρίτης 4 Αυγούστου πάνω από 300.000 έχουν μείνει άστεγοι, ενώ χιλιάδες είναι οι τραυματίες. Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο απευθύνει κάλεσμα στην εργατική τάξη να κάνουμε πράξη το σύνθημα “όλοι για έναν και ένας για όλους”. Ο λαός του Λιβάνου να μη μείνει μόνος του. Μας χρειάζεται. Να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, που είναι το μεγάλο μας όπλο.

Παίρνουμε πρωτοβουλία άμεσης συγκέντρωσης υλικής αλληλεγγύης για να σταλεί στους εργαζόμενους και το λαό του Λιβάνου.

Τα δύο Σωματεία ενημερώνουμε όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους της Κοζάνης ότι η βοήθεια θα συγκεντρώνεται στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων τις μέρες: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-12:00πμ και 6:00-8:00μμ

Με βάση την παρακάτω λίστα:

ΤΡΟΦΙΜΑ: Ζάχαρη, Ρύζι, Φακές, Φασόλια, Ρεβίθια, Ζυμαρικά, Αλεύρι, Γάλα σκόνη, Γάλα σκόνη για παιδιά, Κονσέρβες

ΥΛΙΚΑ: Κουβέρτες, Κλινοσκεπάσματα, Απορρυπαντικά

Ιατροφαρμακευτικά υλικά: Συσκευές έγχυσης υγρού, συσκευές έγχυσης αίματος, μάσκες οξυγόνου για ενήλικες και παιδιατρικές, γάντια, βαμβάκι, αντιβιοτικά φάρμακα, μηχανήματα όπως ηλεκτροκαρδιογράφους, απινιδωτές, αναπνευστήρες, ψηφιακά θερμόμετρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.