Επίσκεψη του Στάθη Κωνσταντινίδη στο Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης στη λίμνη Πολυφύτου



Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης είχα την χαρά να συνομιλήσω με τον εκπρόσωπο της διοίκησης κ. Μακρυγιάννη, τον προπονητή Αναστάσιο Λαπίκοφ και με αθλητές και φίλους της κωπηλασίας, ενός αθλήματος που έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις για το Νομό μας, σε παγκόσμιο μάλιστα επίπεδο.

Αναμφίβολα, τα σπουδαία επιτεύγματα του Συλλόγου οφείλονται στο μεράκι κάποιων ανθρώπων που αγάπησαν το άθλημα και στις εξαιρετικές προϋποθέσεις που μας εξασφαλίζει η λίμνη Πολυφύτου, τις δυνατότητες της οποίας έχουμε δυστυχώς ελάχιστα αξιοποιήσει. Και είναι πράγματι οι δυνατότητες και οι προοπτικές της λίμνης μας απεριόριστες: φυσικό κάλλος, αλιευτικός πλούτος, ψυχαγωγικές και αθλητικές συνθήκες.

 

 

Είναι κάποια τοπία που “φωνάζουν” για την αξιοποίησή τους. Τέτοιο είναι και η λίμνη μας. Φράγματα, γέφυρες, Νεράιδα, Μουσείο Αιανής, παραλίμνια χωριά, ερασιτεχνική αλιεία, ροδάκινο Βελβεντού, ελιά Ιμέρων, τοπικά βιολογικά προϊόντα, γαστρονομικός πλούτος, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, μπορούν να συνθέσουν μία πολύ ελκυστική πρόταση.

Η διαδικασία της Μετάβασης στην οποία έχει εισέλθει ο τόπος μας, μας δίνει τη δυνατότητα ή καλύτερα μας υποχρεώνει να διευρύνουμε τους αναπτυξιακούς μας ορίζοντες και σίγουρα η λίμνη Πολυφύτου δεν μπορεί να απουσιάζει από αυτόν τον σχεδιασμό.

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τις αθλήτριες και τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης για την υπέροχη φιλοξενία και τους δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα τους στην προσπάθεια για την ανάδειξη του αθλήματος και του τόπου.

Καλούς αγώνες!

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επίσκεψη του Στάθη Κωνσταντινίδη στο Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης στη λίμνη Πολυφύτου

  1. Ναι, και τώρα τι; Και τα μπουχάρια και τα νοχτάρια φωνάζουν. Θα περιμένουμε να κατέβει Αρχάγγελος Κυρίου να τα αξιοποιήσει;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.