«Θαλάσσιος Κόσμος» στην Κοζάνη: Φρεσκοκαταψυγμένα Θαλασσινά απ’ όλο τον κόσμο στο τραπέζι σας



Νέα προϊόντα τυλιγμένα σε λαδόκολλα στον «Θαλάσσιο Κόσμο»
Γευστικά | Υγιεινά | Οικονομικά

Φρεσκοκαταψυγμένα Θαλασσινά απ’ όλο τον κόσμο στο τραπέζι σας!

Αναμφίβολα το ψάρι αποτελεί τροφή άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική κουλτούρα και την παράδοση μας. Επιπλέον οι διατροφικές του αξίες όπως τα Ω3 λιπαρά οξέα ,πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία το καθιστούν απαραίτητο στην διατροφή μας! Μυήστε την οικογένεια σας στο κόσμο του ψαριού στο κόσμο του «ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

0thalasioskosmos

Η καινοτομία για το «Θαλάσσιο Κόσμο» είναι ένα συνεχές ταξίδι. Ένα ταξίδι που απαιτεί χρόνο, υλικούς πόρους αλλά πάνω από όλα πίστη, αφοσίωση και σεβασμό στον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Για το «Θαλάσσιο Κόσμο» η ασφάλεια του καταναλωτή αποτελεί δέσμευση ευθύνης, ενώ η απαίτηση για σταθερής και υψηλής ποιότητας προϊόντα αποτελεί κίνητρο για συνεχή βελτίωση.

Βασικό στοιχείο της απαράμιλλης ποιότητας του «Θαλάσσιου Κόσμου» είναι η έμφαση που δίνεται στις συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας των χώρων παραγωγής. Επιπρόσθετα, διενεργούνται συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι σε σχέση με τις συσκευασίες των προϊόντων «ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

Η κύρια έμφαση της επιμόρφωσης των εργαζομένων μας εστιάζεται σταθερά στη συνεχή τους εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

 

 

Τα προϊόντα μας:

– Ψάρια
– Βακαλάος, Τσιπούρες, Λιθρίνια, Φαγγρί, Κοκκινόψαρο, Συναγρίψες, Γλώσσες, Γαλέος, Μπαρμπούνια, Σαργός, Ξιφίας, Σφυρίδες, Κιν Κλιπ, Φιλέτα Βακαλάου
– Θαλλασινά
Μύδια, Γαρίδες, Καλαμάρια δαχτυλίδια, Καραβίδες, Καβούρια
– Πανέ
– Λαχανικά
– Ορεκτικά

*Ζητήστε συμβουλές συντήρησης και συνταγές μαγειρέματος των προϊόντων μας και μετατρέψτε το τραπέζι σας σ’ένα απέραντο ταξίδι στους κόσμους της Θάλλασσας !

wuy65wujwu

Πιστοποίηση
O «ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων βασισμένο στις αρχές του HACCP (Σύστημα Ανάλυσης Κινδύνου και Ελέγχου Κρίσιμων Σημείων – Hazard Analysis Critical Control Point). Με βάση το HACCP ελέγχονται όλα τα κρίσιμα σημεία από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι την παράδοση του προϊόντος στον καταναλωτή και διασφαλίζεται μετά από μικροβιολογικούς και χημικούς ελέγχους η ποιότητα του προϊόντος και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Στo «ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΟΣΜΟ» η πιστοποίηση ISO αποτελεί φυσικό επακόλουθο μιας πολυετούς, διαρκούς και συνεπούς προσπάθειας να βελτιώνουμε τις διαδικασίες που αφορούν στη σταθερά ποιοτική μας παρουσία.

Η εγκατάσταση παραγωγής αλλά και όλα τα καταστήματα του δικτύου μας πιστοποιημένα κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000.


Θαλάσσιος Κόσμος – Κατάστημα Κοζάνης
Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 5 & ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ
Τηλ: (24610) 41003
Κιν.: 6983902240
Fax : 2461041037
E-mail: kozani1@thalassioskosmos.gr

Ωράριο καταστήματος
Δε-Τε-Σα: 8.00-15.00
Τρ-Πε-Πα: 8.00-15.00 / 17.30-21.00

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.