Στοίχημα: Οντ – Κρίστιανσουντ Προγνωστικά, Aνάλυση, Στατιστικά



Οντ – Κρίστιανσουντ Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

Αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, με την Οντ Γκρένλαντ να υποδέχεται την Κρίστιανσουντ στην «Σκάγκερακ Αρίνα». Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:00, με μερική παρουσία θεατών.

Δείτε όλα τα μάτς της ημέρας στο livescore του Sentrgoal!

ΟΝΤ: Συνέχισε το εξαιρετικό σερί της, νικώντας με το ελάχιστο σκορ στην έδρα της Στάμπαεκ. Αν και το ματς ήταν μοιρασμένο σχετικά, είχε πιο καθαρό μυαλό και ήταν πιο ουσιαστική στις ευκαιρίες της, Έτσι σημείωσε την 4η συνεχόμενη νίκη της. Άκρως ικανοποιητική είναι η πορεία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αφού πείθει ιδιαίτερα με τον τρόπο που αγωνίζεται, ενώ επίσης βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 25 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Σκόραρε πρώτη στα 6 από τα 7 τελευταία της ματς. Αήττητη στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της κόντρα στην Κρίστιανσουντ.

Δύσκολα σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Λαουρίτσεν (βασικός επιθετικός), που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ: Έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην απογοητευτική Σταρτ εντός έδρας. Αν και άνοιξε το σκορ από νωρίς, στο 72ο λεπτό βρέθηκε να χάνει με 2-1. Ωστόσο, αντέδρασε άμεσα και έκανε την ανατροπή παίρνοντας τη νίκη με 3-2. Έτσι σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς. Το πρόσωπό της είναι αρκετά καλό έως τώρα για τα δεδομένα της και εμφανίζεται μαχητική σε όλα της τα παιχνίδια. Over τα 8 και G/G τα 9 από τα 10 πιο πρόσφατα ματς της. G/G οι 5 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της απέναντι στην Οντ.

Σταθερά εκτός πλάνων ο τραυματίας Μακ Ντέρμοτ (τερματοφύλακας).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες σε θετικό μομέντουμ, σε αναμέτρηση που λογικά θα έχει θέαμα και φάσεις. Επιλογή στο κουπόνι πάμε στοίχημα οπαπ, ο συνδυασμός Goal/Goal+Over 2.5 σε τιμή 1.92 στην Interwetten .

Πηγή: Οντ – Κρίστιανσουντ Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά Sentragoal

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.