Ζευγάρι νεαρών γιατρών στη Σαμαρίνα ξεγέννησε προσφυγοπούλα από τη Συρία



Μπορεί οι εορταστικές εκδηλώσεις του δεκαπενταύγουστου στη Σαμαρίνα να ματαιώθηκαν στo πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊου, ωστόσο όμως ένα ζευγάρι γιατρών κατάφερε να στρέψει και φέτος τα βλέμματα στο ξακουστό βλαχοχώρι των Γρεβενών.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου 15/8/2020, ο αγροτικός γιατρός Πολυχρόνης Παπαδόπουλος και η Εβελίνα Πιπέργια, που εργάζεται ως ειδικευομένη παθολογίας στο Νοσοκομείο Γρεβενών, κατάφεραν κάτω από αντίξοες συνθήκες σε ξενοδοχείο της Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών στη Σαμαρίνα, να ξεγεννήσουν μια νεαρή Σύρια προσφυγοπούλα που έφερε στο κόσμο το 3ο της παιδί ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το βρέφος και τη μητέρα, παρέλαβαν άνδρες του ΕΚΑΒ Γρεβενών που έσπευσαν άμεσα για να τους μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Από το greveniotis.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ζευγάρι νεαρών γιατρών στη Σαμαρίνα ξεγέννησε προσφυγοπούλα από τη Συρία

  1. Συγχαρητηρια στους γιατρούς.Η έκρηξη του ανθρωπισμού.Η επιστήμη σώζει τον άνθρωπο!Η επιστήμη δεν χωρίζει τους ανθρώπους!Βλέπει τον άνθρωπο καθε φυλής ,καθε χρώματος με τα ίδια μέτρα και σταθμά!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.