Απίστευτη χαλαζόπτωση στην Καστοριά – Χαλάζι μεγαλύτερο από καρύδι κατέστρεψε καλλιέργειες και περιουσίες – Δείτε το βίντεο



Το καλοκαιρινό μπουρίνι που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε πολλές περιοχές του νουμού Καστοριάς, στην κοινοτητα του Κρανοχωρίου συνοδεύτηκε από τρομερή χαλαζόπτωση καθώς το μέγεθος του χαλαζιού ήταν σαν μπαλάκι του πινγκ-πονγκ

Το δυνατό μπουρίνι και η απίστευτη χαλαζόπτωση, που σημειώθηκε, περίπου στις 5.00 η ώρα το απόγευμα, όπως μας μεταφέρουν, άφησαν πίσω τους μεγάλες ζημιές όχι μόνο σε καλλιέργειες, αλλά και σε αυτοκίνητα ακόμα και σε ηλιακούς θερμοσίφωνες, στους οποίους είτε ράγισαν είτε έσπασαν τα πάνελ.

Μάλιστα σε πολλά αυτοκίνητα, έσπασαν τα τζάμια ή έχουν βουλιάξει τα αμαξώματα από το βάρος, το μέγεθος και την δύναμη που έπεφτε το χαλάζι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εκτίμηση για της μεγάλες ζημιές που έχουν προκληθεί στις καλλιέργειες στην περιοχή.

Στην Πτελέα της Καστοριάς το μέγεθος του χαλαζιού ήταν ιδιαίτερα μεγάλο (αρκετά μεγαλύτερο και από ένα καρύδι).

Αποτέλεσμα της σφοδρής χαλαζόπτωσης είναι οι μεγάλες ζημιές σε οχήματα, σε οικίες (οροφές), περιουσίες και σε καλλιέργειες στην Πτελέα, το Κρανοχώρι και άλλες περιοχές της Καστοριάς.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο σημείο βρίσκετε αυτή την στιγμή και η Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο του sentra.com.gr από το σημείο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.